- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz
karakpecze21 #17613 üzenetére
Nem a fájl mérethez kapcsolódóan írtam, hanem a fogalmazás pontosítása végett. 4k-t írtál a fényképhez, hogy még csak nem is vetted fel ekkorára a felbontását, de annak 12MP a max. felbontása. Ráadásul a gyári fényképező alkalmazással nem is tudod annak megfelelő felbontásra állítani még 16:9-es képaránnyal sem. Nincs jelentősége, csak pontosítani akartam a megfogalmazásod.
Egyébként hogy sikerült 40MB-os képeket csinálnod? Nekem max 2-3MB körüliek, de sok az 1 mega körüli. Igaz, én heic-be mentek, de akkor sem lehet ekkora különbség. Be van kapcsolva a mozgó fényképes mentés nálad?Szerk.: most néztem, még úgy is csak 5 megás lett. Természetesen a tartalomtól ez eléggé függhet, de akkor is sok a 40MB.
Ja, még valami: nem kapcsoltad be véletlenül a raw képek mentését is? Na az már lehet annyi.Na várj csak, most néztem mégegyszer mit írtál felbontási értéknek. Az honnan jött neked? Ennek 12MP-es a felbontása. Mitől lett az ~35MP?? Nem kevered valami mással?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Megjelenési dátumot kapott a MindsEye
- EAFC 25
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest