- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simivok
senior tag
Sziasztok
Tudom, hogy nagyon unalmas már ez az üzemidő téma, de nemrég vettem egy S10-et és nagyon nem vagyok megelégedve az akksi idővel. Esküszöm olyan mértékben merül, mint a 3,5 éves Galaxy A3-am tropa akksival. Tehát pl. ír nekem valaki messengeren, megnézem, válaszolok, és -1%. Mintha 2 percenként esne egy százalékot, éjszaka 6%-ot merül.
Nincs állandó aod, nincs lift to wake, adaptív szarság kikapcsolva, nem használt appok alvóban, legfrissebb rendszer, időzített dark mode, sötét háttér, wipe cache kétszer megvolt. Leginkább net, messenger, fb, insta, e-mail, max fél óra vice city, zene.
Ezzel a használattal örülök ha megvan a 3 óra sot, míg másnak 5-6 óra. A Samsung store-ban is mondták, hogy valami nem okés, de én nem szeretnék hard resetet, mert basszus ez nem egy 40 ezres telefon...
Itt egy akkumulátor használat:
Valaki valami tipp esetleg? Vagy csak túl sokat várok el?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest