Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
havast
üzenetére
Akkor az szerintem is XEH volt eredetileg (is).
Ahogy írtam, a VoLTE megy a XEH firmware verzión is, de ahhoz megfelelő Telekomos SIM kártyát kell betenned a készülékbe, mert csak náluk van jelenleg 4G Hanghívás.
A mobilinternetes sebességet leírták előttem, sok helyen nem bírja a Telenor hálózata, meg is szüntették abban a formájában a korlátlan Hello Data csomagot, illetve a korlátlan flottákban is folyamatosan vezetik be az ilyen irányú megszorításokat. -
Somatom
veterán
válasz
havast
üzenetére
A Telenornál nincs sávszélesség korlátozás, mindenki az elérhető maxot kapja, A Hello Datások teljesen megették a hálózat erőforrásait. A Telenor már meg is szűntette ennek a csomagnak az árusítását. Szóval, az adott helyen (tornyon) símán lehet akkora terhelés, amennyitől így megzuhan a sávszélesség. Tapasztalatok alapján ez teljesen normálisnak mondható érték. Vannak ettől sokkal gázosabb helyek is.
-
zzola
titán
válasz
havast
üzenetére
Nekem XEh kódos a N8-am. Hiába tudja a hálózat a VoLTE-t, vállalati SIM-en eddig nem tudtam bekapcsoltatni a szolgáltatás, nincs is ilyen menüpont a készülékben.
A 30/30 az nem jó, nyilván cella függő a dolog, de nekem is van IQ-s adatkártyám, van ahol 150 mbit-tel hasít...
Pécs mellett lakom, itt 15-80 mbit között van a letöltés. -
válasz
havast
üzenetére
Szia,
Attól függ, hogy mikor vetted, mert amikor áttértek kétkártyásra, akkor egy ideig XEH volt, aztán a kétkártyásból is lett később TMH is.
Nem minden külföldi firmware verzióban van benne a VoLTE, így igen, amiatt is hiányozhat, de ilyen tekintetben a TMH és a XEH is megfelelő.
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- JBL STAGE 2 9634
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest