- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
jana203
csendes tag
válasz
cryingdr4g0n #7547 üzenetére
Szia. Köszönöm a tanácsot.
-
S e t h
nagyúr
válasz
cryingdr4g0n #7547 üzenetére
Inkább problémás az, hogy vki megrendel egy terméket, már az elején azzal a célzattal, hogy ha nem tetszik akkor majd jól visszaküldöm, nálam ez a fillérbaxó mentalitás, gondolom a kereskedők nagyon örülnek az ilyen ingyenélő siserehadnak, akik arra nem képesek, hogy felnőtt módjára hozzanak egy felelős döntést.
Az meg már csak hab a tortán, hogy a felvetés nyomokban sem tartalmazott arra utaló célzást, hogy ugyan vki vegye már meg helyettem magának, aztán majd azt én jól kipróbálom. Kölcsönről volt szó, ami nálam azt jelenti, hogy rendelkezik az adott dologgal kapcsolatban tulajdonjoggal és nem jövőben megvalósuló adásvételre motiválna vkit.
Értem én, hogy nem zrikáló szándékkal szálltál bele másba páros lábbal, mégsem úgy jött le.
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Cyberpunk 2077
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Filmvilág
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest