- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
Bélaaaa #28721 üzenetére
Na.. Feldobtam en is..
Mondhatni a 4.3-as vackokbol eddig ez jon be a legjobban.
Telepitesnel semmi hiba sem volt, se bootlop, se semmi vacaksag.
Nem kellett 26 menun keresztul lepkedni a telepitesnel. Recovery, torlesek, install, reboot es orul.
Semmi FC, minden ugy megy ahogy megvan a nagykonyvben irva.
1-1,5 oraja nyuzom, eddig hiba nelkul szalad. 1 valami nem ment, megpedig az elemlampa a hangero gombnal. 2x ki-bekapcs, majd 3x-ra nem nyomta be a lampat. Kijelzo felold, lezar es megy ujra.
Maskulonben baba nagyon a rendszer. Note 3 fts is mennek szepen, jok az ikonok is benne.
TV is egybol felismerte, screen mirr.ing is megy szepen.
Forumon olvastam, hogy valakinek az OTA-rol a frissites nem akart telepulni, nekem az is felment elsore.
Ha mas nem lesz, szerintem ezzel el leszek egy jo ideig.Koszi a tippet.
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
Bélaaaa #28721 üzenetére
Megnezem en is milyen.. Bar az a kek tarcsazo nekem nem jon be.
Illetve meg az idojaras widget sem atlatszo (bar innen meg nem tudom, hogy lehet-e olyat valasztani, illetve a fekete status bar sem nyerte el a tetszesemet. Lehet ezeket atlatszora allitani, illetve probaltad (ha van ra lehetoseged) tv-vel parositani wifi-n? Mert eleg sokat hasznalom tv-n a telefont. (kepek, videok stb)
Most fogalmam sincs melyik van rajta, de ezzel megy. Ezelotti rom meg eleg sokszor fc-zett, meg nem talalta a tv-t. Most ami neha idegesit, hogy a hotspot nem mindig kapcsol be, csak ha ujrainditom a telot.Illetve FB-on most olvastam, wanam is dobott egy uj rendszert.
Ezzel szemezgettem eppen, azert is jottem gel, valakinek van-e tapasztalata arrol, probalta-e valaki stb. ML6Illetve meg arra lennek kivancsi, hogy azzal lehet valamit kezdeni, hogy ne kozepre igazitsa a gombokat, menut stb? [link]
Mert ettol kivagyok, hogy igy nez ki a dolog.. Hiaba kisebb, meg minden, de az egeszet osszehuzza.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Jelszókezelők
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest