- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anakondadj
csendes tag
válasz
fantnhu1 #36294 üzenetére
Röviden kb 3 hó vettem tőlük hibbássan.Vissza vittem hogy nem lehet vele beszélni.Valami gond van a mobil résszel ha hivtak nem hallottam semmit,ha én hivtam szintén.De volt hogy ok volt párszor.Itthon vettem észre sajna hogy nincs is össze csavarozva,plussz a toll se nem jó kb felle kijelzőn.Na vissza vittem frissibe,kb 3 hétig nálluk volt szervizen.Haza hoztam 2 napig jó volt aztán ua.Megjegyzem nem csavarozták össze,meg a toll kijlző gondot se orvosolták.Hivtam őket azt mondták vigyem szervizre...De hát most volt....Akkor annyiba hagytam,2 telefonnal majomkodtam.Aztán ugy döntöttem megnézetem itt a szervizbe (Vajdasági vagyok).Ott vették észre hogy az imei se stimt.Azt tanácsolták itt a fórumon hogy vigyem vissza ne hagyjam annyiban.Hát vissza vittem és most zajlik az ügy.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hosszabb bemutatón a Borderlands 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest