- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
eladogeppc #3452 üzenetére
A világért sem akarnám szétoffolni a topikot, de talán ez egy olyan információ, amiről túl keveset beszélnek és közel sem annyira elhanyagolható téma. Mivel AMOLED panellel szerelt a készülék és PWM-et használ, így talán nem is baj, ha látják, olvassák azok, akiknek erre fokozottabban oda kell figyelniük. Akik akarnak ebben a témában olvasgatni, azoknak már áll a rendelkezésére anyag az interneten. Magyarul: Impulzusszélesség-moduláció . Nagyon sok ember keresi fel az orvost általános közérzet romlás, fáradékonyság, fejfájás, émelygés tünetekkel. "Biztos az időjárás", "Kicsit stresszesebb voltam az elmúlt hetekben", "Nem aludtam eleget", "Nem ittam elég folyadékot". Félre értés ne essék, ezek is okozhatnak ilyen tüneteket, de amikor a tünetek nem nagyon akarnak múlni, akkor ráfogják valami mentális kilengésre és tömik gyógyszerrel a beteget, mintha az bármit is megoldana. Fel sem merül a legtöbb emberben és köztük van a kezelőorvosban sem, hogy ezt okozhatja képernyő ártalom is. Az utóbbi években megszokszorozódott az ilyen tünetek száma és párhuzam vonható a megnövekedett telefonhasználattal. A gyártók már elkezdtek vele foglalkozni- a Samsung még nem nagyon-, de ez akkor is tényező.
-
válasz
eladogeppc #3444 üzenetére
Az ember szeme nem kijelzőt hivatott bámulni. Ha már a technika idáig fejlődött, akkor valahogy meg kell oldani, hogy ne okozzon annyi kellemetlenséget. Ne vonj párhuzamot a PWM-nél használt frissítési rátával és a kijelző képfrissítésével. A note 10 60Hz-es kijelzővel rendelkezik és ha jól tudom -persze ebben tévedhetek- 240Hz-es a frissítés, ami a PWM-hez köthető. A kettő nem ua.
UI.: Az emberek nagy százalékának baja van tőle. Csupán csak kevesen vannak azok, akik ezt tudják is, hogy mitől.
-
válasz
eladogeppc #3432 üzenetére
Ja. Pláne, ha amúgy a telefon baromira tetszik neked, csak épp nem tudod használni, mert fél óra után lerobban a fejed a helyéről.
-
Most egy kicsit tudom ,hogy ez így panaszkodós, de nem értem a Samsungot. Tudják, hogy ha kevesen is vannak olyan emberek, akik érzékenyebbek a PWM-re. Igazából a PWM általánosságban véve is egy káros dolog. Miért nem jött még egy olyan frissítés, ami engedélyezi a DC dimminget? Más gyártó bezzeg meg tudta oldani.
-
válasz
Parallaxis #3394 üzenetére
Köszönöm a tippet. Letöltöttem és felraktam, de más telefon kamerájával nézve alacsonyabb fényerőn ugyanúgy villog.
-
-
Sziasztok,
Van-e esetleg pwm-re vonatkozó beállítás a telefonon? (Note 10). Sajnos érzékeny vagyok rá, de meg szeretném tartani nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vallás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motoros topic
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest