- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
viera
őstag
Én kedden küldtem vissza postán a sima Note10-et.Tegnap kaptam is az e-mail-t,hogy a napokban utalják vissza az árát.Én leginkább az akkuval nem voltam elégedett,nem bírta ki nap végéig sajnos.Sajnálom mert tényleg a legszebb telefon ami most van a piacon,még gondolkodom a + -on.
-
simii
tag
A honlapjukon fent van az elállási nyilatkozat [link] nyomtasd ki, töltsd ki és azzal együtt vidd vissza. Minden tartozéknak meg kell lenni, ha kaptál valami ajándékot, annak is.
- Fórumtársak jól mondták, 14 naptári (!) nap, az átvétel (!) időpontjától számítva.
- Nem vagy köteles megmondani miért adod vissza. Bár lehetsz jófej, és megmondod hogy egyébként nincs baja, szervízbe azért nem kell küldeni, csak neked nem megfelelő a készülék.
- Ha nincs náluk elég KP, ne ijedj meg, bankszámládra kötelesek elutalni 14 napon belül, ezért is kell az elállási nyilatkozat, mert oda leírod a számlaszámod
- Beleköthetnek hogy karcos/használt --- > Senkit nem érdekel, így is köteles visszavenni, de arra joga van hogy a használatból történő amortizácót levonja neked. -
TODI1111
veterán
Nálam tökéletesen teszi a dolgát. Annyi, hogy a lighting effect-nél a camera edge beállítást használom és amikor a beállításokat végzed akkor valóban a kamera körül villog valós helyzetben pedig nem a kamera körül hanem pontosan alatta. Pillanatnyilag a nemfogadott hívásra, emailre, üzenetekre, viberre, és hangoutsra van beállítva. Mindegyiknél jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest