Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOZ
addikt
válasz DeathAdder #20352 üzenetére
Pedig érdemes. Nagyon jók a nightly buildek. 0913 van fent jelenleg, minden fasza.
Viszont csak clean install mellett lett jó. Frissítés sok galibát okozott nálam. -
batai15
félisten
válasz DeathAdder #20352 üzenetére
Nálam is minden rendben. AKkuban is kiváló!
-
Integra
titán
van egy elég durva viber gondom.
másnál is előjött ez már???...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
batai15
félisten
válasz Integra #20358 üzenetére
no, ha egy android mappában létrehozol egy .nomedia filet akkor az android appok,pl galéria , music playerek, azt a mappát nem látja.
Ezzel neked most jut eszembe hogy az a bökkenő hogy így ugyan úgy kapol ikonokat, amit ki kellesz törölni , de galériában nem fog látszani az a mappa.
Egyenlőre ennyi okosságot tudok -
slice14
veterán
válasz batai15 #20359 üzenetére
Hali
Ismerős GNex-én CM10.2 nightly van tisztán felrakva 822-es, de valamiér időközönként kikapcsol. Nem kell az akkut kivenni hogy újra bekapcsoljon. Ma frissítette 918-ra, de azzal is ez a helyzet. A gyári rommal nemtom mi a helyzet, mert szinte azonnal cserélt cm-re. Használtan vette bolti garis. Én alaplapra tippelek első körben, de kérdés hogy a bolt menyire segítőkész? Lásd mgTerminator herce-hurcáját.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
senior tag
válasz slice14 #20360 üzenetére
Ő csak nem arra gondolsz hogy néha újraindulgat?(mert engem ez gyötör a 10.2-es nighty-k óta de nem akartam ide leírni, mert írtátok volna hogy biztos benyomódott, és én sem tudom állítani hogy 100%-ig biztos hogy nem az volt, de elég fura hogy pihenő állapotban az asztalon csak úgy rezzen egyet és újraindul a tokban)
-
Integra
titán
válasz batai15 #20359 üzenetére
uhh, hát nem akarok nekiállni x ezer hülye szmájlit törölegetni szerintem ez bug, de találtam supportot a viber-hez, megírtam
a másik hibája hogy zenét hallgatok, és egyszerűen megszakítja a zenét, amikor a saját értesítőjét játsza be.. a whatsapp sokkal ügyesebb, ott szépen belekeveri a zenébe...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
slice14
veterán
válasz Zsírkrétamen #20363 üzenetére
Az a gond hogy nem indul újra.
-
senior tag
-
slice14
veterán
válasz Zsírkrétamen #20367 üzenetére
Nemtom, mert én is használtam a 0822-est és nem volt vele semmi gond.
-
senior tag
-
TOZ
addikt
Cyanogen Inc., Focalt kiszedik a CMből... Mi folyik itt Gyöngyösön?!
-
slice14
veterán
Na sziasztok
Előzmények: CM10.2 kikapcsol és nem indul újra ismerősnél. Feltolta a gyári romot factory image-ból és arról volt szó hogy teszteli a gyárit, hogy azzal is kikapcsol-e. És nem rootolta.
Ennek fényében tessék olvasni.
"Ismerős:
Hello
Amikor ra megyek a titanium bekapra akkor azt irja ki nekem hogy hiba sajnalom nem sikerult meg szerezni a root jogokat
Szoval nekem ezert nem is mukodik a tinanium bekapÉn:
Nincs root jog alapból.Ismerős:
Nincs
Azért nem működik mert nincs meg root-ulvaÉn:
IgenIsmerős:
Meg még nem kompatibilis a xperia z meg a galaxy s4 téma
Szóval nem tudom használni sajnos
Nem értemNem írsz vissza?
Én:
Kérlek ezt tedd fel fórumba.
Olvasd már el a leírását.Ismerős:
A xperia z-nek a leírását mondodÉn:
Ja"Azt hiszem ehhez nincs mit hozzáfűzni.
-
slice14
veterán
-
slice14
veterán
válasz DeathAdder #20375 üzenetére
Őszintén, a képet nem is néztem. De most így megnézve, tényleg.
-
Dzsuri89
őstag
válasz DeathAdder #20375 üzenetére
Engem kimondottan az érdekelne, hogy a kutya mit csinál?
Kegyetlen egy banda... -
TOZ
addikt
cyngn.com
A hátsó sorban a HRes csaj van.
[ Szerkesztve ]
-
Steelheart2
őstag
válasz Integra #20383 üzenetére
Ma én is felraktam a 20.i nightlit simàn a cm frissités menüböl.Nem is mentettem semmit.Ujrainditàs utàn minden maradt és semmi gubanc nincs.Az aksi jobban birja,mint az augusztusi nightlyval volt.
Mi az a Focal?Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Weeman1
veterán
-
palesz53
senior tag
a kérdés igazából az, mit szól ehhez a google... nem valószínű, hogy szó nélkül hagyják... :-)
vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
palesz53
senior tag
válasz batai15 #20390 üzenetére
persze, nyílt forráskódú, csak a cm bevallott célja, hogy a droid és az ios mögött a 3. számú os legyen, megelőzve még a wp-t is... márpedig így a droidtól is venne el vásárlókat, és ez bizony nem fog tetszeni a google - nek (egy affér már így is volt kettejük között)...
vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
ntomka
nagyúr
válasz palesz53 #20392 üzenetére
Itt a licenceléssel lehet max gond, hisz a droid alap az nyílt forrású, a google szolgáltatások azok amik nem. Ezért van külön gapps csomag is. Ha ennek használatában nem tudnak megállapodni, akkor lőttek a cm-nek, hisz kinek kéne droidos teló úgy, hogy nem tud szinkronizálni egy google termékkel sem?
ツ Headphones on - World off
-
assemble
addikt
válasz ntomka #20395 üzenetére
Utolag flash-elve persze igy is fel lehetne rakni. Persze az atlagvasarlonak alapbol is legyenek google appok.
Valamelyik oldal amugy azt tippeli, hogy pont emiatt ha valamelyik telon alapbol CM lesz (valszeg pl most az Oppo amit bejelent jovoheten, N1 talan vagy mi a nave) abban alapbol lesz gapps (CM4 ota eoszor), viszont emiatt alapbol nem lesz rootolva. -
Integra
titán
válasz ntomka #20395 üzenetére
20391
olvasd végig, pontosan leírja.
itt többről van szó, mint sima licensz gondok, etikailag elég erősen kifogásolható az, amit és ahogy az új cég tulajdonosai mművelnek azokkal a fejlesztőkkel, akik időt és fáradtságot nem kímélve dolgoztak a projekten és szart sem kaptak érte...
a focal integrácója illetve annak kihagyása csak a jéghegy csúcsa, még sok minden kilesz herélve belőle és valszeg sok fejleszt fogja otthagyni őket a magatartásuk miatt..[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ntomka
nagyúr
válasz Integra #20398 üzenetére
Érdekes. Így már értem mi ez a sok "saját szolgáltatásos" fejlesztés. Minden olyan irányba megy, mint a MIUI-nál. Az utóbbit szeretem, de az nem így kezdte, mint a CM. Itt a közösség volt a fő mozgató rugó. Így már nem ugyan az lesz. Még egy darabig követem a CM-et és használom, de ha ne adj Isten marad ez az irány ami látszik kialakulni, váltok.
ツ Headphones on - World off
-
Steelheart2
őstag
Hasznàl valaki MUI-t a telojàn?Stabil verzio vam belölle?Tennék egu probàt.Még sosem hasznàlltam.Köszi szépen.Ja,amugyba multkorbirtam,hogy törött a kijelzöm.és szeretném lecserélni a telot,mert nincs rà gari.Végül sikerült olcson szerezni 1 nexust és kicserélték a kijelzöt.Igy marad a dràga.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest