Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz wardemi #19928 üzenetére
Nem azon döbbentem le, hogy gyorsabb, hanem, hogy szebbnek tűnt a kijelzője. Ennek meg nyilván semmi köze, hogy újabb modell-e, mivel ugyanaz a felbontás és kijelzőtechnológia, csak 0.15"-al nagyobb az átmérő.
N4: valamicskét gyorsabb, szép, de mégis a kijelzőt bámulja az ember nem azt, hogy adreno 320 van benne. Szerintem én kihasználok egy okostelefont, de mégsem olyan szinten, hogy gyengének érezzem bármilyen téren is a gnex-et persze ha játszanék, akkor már más lenne a helyzet.
Na igen, az a "rohadt ram" Nem is kell, hogy játsszak és hajlamos megtelni így is simán. Lehet nem lesz már ebből keylimepie?
(#19929) Integra - Tudjuk már mi lesz? Megint LG? régebben olvastam volt, hogy most a Sony jöhet..
(#19932) Steelheart2 - Nem tudnék mire cserélni, ha neked lennék. S3-ra biztosan nem, az S4 szép és jó, de nekem csúnya és nagyon népies. One.. na arra kíváncsi lennék, mert még nem volt hozzá szerencsém, de már alapból nem tetszik benne, hogy a power gomb a baj tetején van, és hogy ennek is "csak" 4.7-es a kijelzője a felbontásához képest. Sony Z ultra ami nálam nagyon üt, és gyönyörű szép is, de az ára még nagyon magas, na meg arra a triluminos kijelzőre még kíváncsi vagyok..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Formula-1
- Opel topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest