Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
robcsekwow
tag
Sziasztok, lenne egy aprócska problémám... Odinnal újrahúztam a telót,csak figyelmetlenségből AP helyett BL-nek linkeltem be... Azóta Emergeny recovery-t szeretne. Nem kapcsol be, gépre vagy töltőre dugva írja ki csak. A Smart Swich pedig nem mutatja a listába, se sehol. Helyreállítási kódnak próbáltam S/N, IMEI minden ami létezik, gondolhatjátok, sikertelenül.
Ja ha Odinnal SamFirm-el letöltött 4 fájlos romot telepítenék, eljut a systemigés FAIL, restartol a teló AutoReboot nélkül is, mindenhogy.Nincs valakinek tippje a megoldáshoz? Nincs szivem kidobni a telót...
-
robcsekwow
tag
Még 24 órája sincs fent, de valami kezd zavarni... este a játék is, a kamera is magától bezáródna, mintha kevés ram lenne. Ma a messenger chat fej is időnként bezáródik, pedig 1.1gb ram van csak belakva
-
robcsekwow
tag
Ismertek jól optimalizált alwaya on screen appot?
-
robcsekwow
tag
Sziasztok! .zip kiterjesztésbe lett letöltve a 7.1.1 és az odin nem látja. hogy tudom vele feltenni?
-
robcsekwow
tag
Sziasztok. Az nugathoz van lehetőség valahogy telefonon felmókolni, gép nélkül? (Nem OTA)
-
robcsekwow
tag
Sziasztok! A mai nap jött egy 24 megás update a telóra, olyanokat irt, hogy teljesitményoptimalizálást meg új és bővitett funkciók. Lehet valamit tudni róla? Vagy csak biztonsági frissités?
Apropó magyar földön vajon mikorra várható a hivatalos nugat? -
robcsekwow
tag
Sziasztok. Nekem egy gondom van a telóval, a vlc meg a gyári samsung music tárhely hozzáférést kér, amivel alapjáraton nem is lenne probléma, csak állandóan szivat a képernyőfedvényekkel. Kikapcsolom mindet, akkor sem engedi... Erre tudtok valami orvoslást?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung idei középkategóriása csak apróságokban különbözik a tavalyi kiadástól, viszont továbbra is egy kellemesen használható mobil.
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest