- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- svajcsik18: email csere
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
halig12
tag
válasz
anderledani #9068 üzenetére
Ebben a pillanatban lakom be a telót, még semmilyen hosszabb távú tapasztalat sincs, de felteszem majd a progit, amit írtál, és csatolok be képet.
Nekem:
Eldobálta a hálózatot, és nem tudott visszajelentkezni - ez nem olyan sűrűn fordult elő, de előfordult. Ilyenkor újra kellett indítani.
Sokszor szakadozott a hang telefonálás közben, vagy teljesen elment. Ilyenkor újra kellett hívnom a partner.
Netezéskor 2G-re beragadt, pedig már fullos 3G hálózat is elérhető volt, de nem váltott át magától, csak újraindítás után. Ugyanígy beragadt 4G-re, és nem tudtak hívni.Az ujjlenyomat olvasó elromlott.
Véletlenszerűen az aksi gyorsan lemerült.
Illetve mikor a virtuális billentyűzeten írtam, néha pontatlanná vált! Laggolt is, na meg nem azt a billentyűt értékelte, amit nyomni akartam, hanem mellette lévőt.
Csupán ennyi
A billentyűzetes dologra már az elején felfigyeltem, mikor megvettem, de betudtam annak, hogy biztos meg kell még szokni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest