Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiss4ever
tag
Lehet tudni A52s 5g mikor kapja meg a One UI6-ot vagy egyáltalán megkapja?
-
Kiss4ever
tag
Sziasztok! A 13-as androiddal végre lehetővé tették megint a normális call recordingot, vagy még mindig csak a speakerrel rögzítős s*arakodás megy? (Kb ez az egy nyomós indok lenne amiért hajlandó lennék frissíteni a 12őt 13-ra
)
-
Kiss4ever
tag
Sziasztok!
Lassan 2 hét használat után azért evvel képernyős ujjlenyomatolvasóval még mindig nem sikerült megbarátkozni, lassú is és 10ből kbjó ha 6-7szer műxik, pedig már újra felvettem az ujjakat hozzá, de nem sokat segített. A másik viszont hogy messengerben csak késve vagy egyáltalán nem jönnek meg az értesítések, persze ha elindítom akkor már rögtön mutatja, ez nagyon idegesítő és irritáló dolog, erre mi a megoldás?Jah és azt meg már csak megemlítem hogy a pentile vagy diamond matrixos pixel subpixel elrendezésen a samsung több mint 10 éve nem tud túllépni, sajna szövegeknél nekem igenis zavaró hogy látom hogy szőrösek a betűk, xiaomi gondolom rendes rgb volt ott tűélesek voltak a szövegek.
Köszi!
-
Kiss4ever
tag
Sziasztok!
Na lassan 1 hete hogy én is beszálltam a buliba egy A52s-el, Xiaomi 11 Lite5gről váltottam, és a nem egész 1 hét tapasztalata alapján azt kell hogy mondjam, az akksit leszámítva nekem sokkal bejövősebb a dolog, korrektebb gyorsabb és egységesebb az egész ökoszisztéma, mondjuk korábban is volt nem egy samsungom és már akkor is szerettem a One Ui-t. Az akksi dolog sem bánt annyira, vettem hozzá egy 25w-os adaptert, azzal már majdnem úgy tölti mint a Xiaomi 33w-osa.
Szóval összegezve idáig pozitívak a tapasztalatok, az átköltözés pedig sokkal zökkenőmentesebb volt mint anno Samsungról XiaomiraJa és egy kérdés, az adaptív fényerő gyorsgombját hogy lehet kivarázsolni a lehúzható gyorsindítóra? (Xiaomin ki lehetett rakni)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest