Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dello79
aktív tag
Hat ha neked is van ilyen telefonod, akkor rakd egy bármilyen nem Samsung amoled mellé .. médiában vagy bárhol .. és nézd meg az ikonokat :) amúgy a régi telefonom Honor Play 6.3 inches, 97.4 cm2 (~83.0% screen-to-body ratio)Resolution1080 x 2340 pixels, 19.5:9 ratio (~409 ppi density) , de szerintem nem ez a lényeg.
Sajnos ennek nincs köze sem a HZ sem a Természetes / Élénk beállításon.
Van a családban A70 az is ilyen .. szerintem az lehet a megoldás hogy ebben a gyengébb Szuper Amoled van ami Pentile Mátrix elrendezésű .. az M52 valamint az S szériában meg Diamond elrendezésben vannak a pixelek .. de most hirtelen nincs a közelben Szuper Amoled Plus -os telefon .
Másik megoldás lesz szerintem hogy veszek egy launchert ami felülírja az telefon ikon kezelését ... mert ez is gagyi.. sok ismerősömnek van iPhone ja érdekes ott az OLED paneleken megjelenő ikonok élesek .. bár az ár is más .. gondolom az Apple nem használ Pentile elrendezésű paneleket ..
De ilyen alapon nekem egy A13 ami ips-es jobb vétel lett volna :)
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest