Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Csapás a múltból
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
DrKapocs
üzenetére
Nálam is telepítve van (+ szintén ADB -zve..) , de ahogy a korábbi készülékeinken, nekünk is helytelen értéket ír (ezen is...) például az akku-elhasználódásra, amely a saját mérések alapján , a mi példányunkon például 20% feletti, de annak kapacitását 91% -nak "írja".
Ugyanakkor, ad információt a töltési ciklusok számáról is. Tavasszal volt valamikor, amikor ez az APP 500 -as ciklust írt, és akkor csináltam egy saját mérést közvetlen FR -után, belakatlan állapotban, mert úgy volt, hogy helyette megkapja a kölök az anyja Flip3 -asát, de az kitolódott mostanra. Így, akkor: újrabelakás, majd az APP számlálója nulláról indult ismét mivel a korábbi adatai 'root nélkül' nem migrálhatóak. Szóval volt egy korábbi 500 -as érték, amelyhez jött az, amelyet azóta számolt, és ezek összegét rontottam tovább (több lett) azzal különbséggel, amelyet az akku-kapacitás értéknél könyveltem, mert az én megközelítésemmel azt sem firkálja: pontosan közelihez sem.
A mi példányunkon, így lett 618 ciklus.Én plö, csak azért használom, mert a korábbi készülékeinknél is szépen látható volt a grafikonján az, amikor az akku hiba miatt hirtelen nagyot esik a töltöttség, amelyből biztosan tudható ("számunkra"), hogy annak cseréje már nem halogatható, és az bekövetkezhet az első éven belül is (ahogy azt könyvelnünk kellett nekünk is, korábban..) . Szóval, ilyen szempontból, ez is egyfajta segítség lehet egy hibafeltárásban.
-
DrKapocs
őstag
válasz
DrKapocs
üzenetére
Megvan a különbség:
If you have a Tablet, then you'll want to check out the Professional Edition. It includes:
• Optimized views for Tablets or other devices with large screens.
• More accurate time remaining estimates for devices such as tablets with long standby times.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Yettel topik
- Elden Ring
- Manga lányok és csupa képernyő a Nubia friss kagylótelefonján
- Projektor topic
- Renault, Dacia topik
- matrix2012 károsultjainak megbeszélő topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku Cserélt Akku. Átlagos Állapotú kissé karcos. 1 Év Garanciával!
- Iphone 15 pro - Natural 128GB - Karcmentes, 90% akku
- Új Biztosító Által Cserélt iPhone 14 Pro 128GB Független Lila/3 hónap gar./p4612
- OnePlus 12 256Gb 1 éves, 2027. szeptemberig gaarnciális MAGYAR vásárlás
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- DJI Mic Mini (2 TX + 1 RX + Töltő tok)
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Firmware letöltése
Dr Bubo