Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
orso0355 #10380 üzenetére
mesenger és facebook helyet érdemes kisebb használhatóbb kevésbé erőforrás igényes alternatívákat használni
én évekig használtam pl Facebook helyett a Maki-t
[link]
Sajnos ezzel a telefonnal a frissítés óta nem megy, bár lehet csak keresnem kéne egy frissebb verziót.
Mesenger helyett pedig egyszerűen Mesenger Lite nálam hibátlan.
[link] -
agy73p
senior tag
válasz
orso0355 #10380 üzenetére
Hú, mennyit kínlódtam én ezzel egy időben. Kérdezgettem mindenkit, hogy nekik csinálja-e ugyanezt, de nem nagyon volt ilyen. Üres karika volt nagyon gyakran az elküldött üzenet mellett, akár órákig is. Ki-be kapcsolgattam a netet, újraindítás, cache törlés, stb semmi nem segített.
Viszont én is erre jöttem rá anno, hogy 2 telefonon használtam párhuzamosan, ez azért lehetett. Aztán megszűnt, mióta csak ezt az egyet használom dupla SIM kártyával.
Persze, nem biztos, hogy így van, de én ennek tudtam be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Xiaomi Redmi Note 12 6/128gb
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 98% akkuval!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Update 10.08. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest