Hirdetés
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crow
tag
Sziasztok!
Olvastam a topicban, hogy jelenleg az egyik legajánlottabb beszerzési forrás a Telekom.
Bocs a láma kérdésekért, de kb. az elmúlt 15+ évben nem volt olyan mobilom, amit szolgáltatótól vásároltam, ezért szeretnék megerősítést kérni, hogy helyesek-e az infóim erről:
- Jól tudom, hogy a Telekom pár éve már kártyafüggetlenül árusítja a készülékeit?
- Az itt vásárolt eszközök tartalmaznak bármilyen extra HW-es (pl. levakarhatatlan Telekom logó a hátlapon v. ilyesmi), illetve SW-es bloatware-t? Utóbbiakat ADB-vel vagy egyéb módon le lehet szedni? Vagy legalább letiltani?
- A tapasztalatok szerint megérkezik (évek múlva is) minden frissítés ezekre a telókra is (értsd: T-től vet Samukra, általánosságban), amiket a "normál", nem szolgáltató-specifikus változat megkapott?
- Mennyi késéssel? (Úgy rémlik, mintha ~1 hetet olvastam volna vhol, ez kb. reális?)
- Emlékeim szerint vki úgy fogalmazott itt, hog a Telekomnál "normális garanciával" lehet megvenni a készüléket? Kifejtenétek bővebben, h ez mit jelent? Samu-féle gyártói gari? A Gyártói gari szerviz-partnere emlékeim szerint a TeleMax. Ennek fényében a gyártói jótállás "normálisnak" (megbízhatónak) tekinthető egyáltalán? (Nincs velük személyes tapasztalatom, arra viszont egyértelműen emlékszem, hogy régen rengeteg panasz volt rájuk, itt, ph-n és máshol is. Változott ez az utóbbi években pozitív irányba?)Szomorúan látom, h jutott néhány "túlérzékeny" tag ebbe a topicba is. Ez mostanában vmi járvány lehet itt a ph-n. Remélem, nem fog a TeleMax-os kérdésem flame-war-t generálni, nem az a célom vele, csupán az infó-gyűjtés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest