Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Crow

tag

Sziasztok!
    Olvastam a topicban, hogy jelenleg az egyik legajánlottabb beszerzési forrás a Telekom.
    Bocs a láma kérdésekért, de kb. az elmúlt 15+ évben nem volt olyan mobilom, amit szolgáltatótól vásároltam, ezért szeretnék megerősítést kérni, hogy helyesek-e az infóim erről:
    - Jól tudom, hogy a Telekom pár éve már kártyafüggetlenül árusítja a készülékeit?
    - Az itt vásárolt eszközök tartalmaznak bármilyen extra HW-es (pl. levakarhatatlan Telekom logó a hátlapon v. ilyesmi), illetve SW-es bloatware-t? Utóbbiakat ADB-vel vagy egyéb módon le lehet szedni? Vagy legalább letiltani?
    - A tapasztalatok szerint megérkezik (évek múlva is) minden frissítés ezekre a telókra is (értsd: T-től vet Samukra, általánosságban), amiket a "normál", nem szolgáltató-specifikus változat megkapott?
    - Mennyi késéssel? (Úgy rémlik, mintha ~1 hetet olvastam volna vhol, ez kb. reális?)
    - Emlékeim szerint vki úgy fogalmazott itt, hog a Telekomnál "normális garanciával" lehet megvenni a készüléket? Kifejtenétek bővebben, h ez mit jelent? Samu-féle gyártói gari? A Gyártói gari szerviz-partnere emlékeim szerint a TeleMax. Ennek fényében a gyártói jótállás "normálisnak" (megbízhatónak) tekinthető egyáltalán? (Nincs velük személyes tapasztalatom, arra viszont egyértelműen emlékszem, hogy régen rengeteg panasz volt rájuk, itt, ph-n és máshol is. Változott ez az utóbbi években pozitív irányba?)

Szomorúan látom, h jutott néhány "túlérzékeny" tag ebbe a topicba is. Ez mostanában vmi járvány lehet itt a ph-n. Remélem, nem fog a TeleMax-os kérdésem flame-war-t generálni, nem az a célom vele, csupán az infó-gyűjtés.

Új hozzászólás Aktív témák