Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zssom
tag
válasz
gerner1 #12213 üzenetére
"Most reggel, próbaképp, visszaraktam a legelső BL5 -ös fw release -t (" *5EWH9 " ... - ez a kettővel korábbi), és nálam, azzal is csak a SiM1 esetében jelentkezik..."
Nálam augusztusban még minden rendben volt, tekjesen jól működött, szeptemberben nem hasznaltam ezt a lehetőséget, majd iktoberben a frissítés utáni napon megint kellett, akkor jelentkezett a hiba. Akkor mindkét SIM-nel hiba volt. CAjjir csak az újraindítás segített Csak hetekkel később végig próbáltam mind a 4 lehetőséget és abból azok esetében, amikor az adatkapcsolatra kiválasztott SIM-et kapcsoltam le, jelentkezett a hiba, függetlenül attól,, hogy az az 1-es, vagy a 2-es kártya volt. Ekkor jöttem rá, higy mit kell mostantól másképp csinálni, átállítani az adatkapcsolatot arra a SIMre, amelyik bekapcsolva marad. Azt higy a 2-es helyen lévő SIM kikapcsolása már rendesen működik, csak tegnap a próba alkalmával fedeztem csak fel útmutatásod alapján. Reméljük megoldják ezt is valahogy, nint annó az ujjlenyomat dolgokat🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Drive
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztalos klub
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest