- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
Bocs lehet én vagyok lemaradva. A8 al próbáltam utoljára vagy 2 éve.
-
üszök
őstag
válasz
kabalapasika #4981 üzenetére
A Hard reset az Factory reset volt? Gondolom nem.
Az mindent visz nem kérdezősködik fiókok után. [link]
viszont itt minden adat távozik a telefonról.
-
üszök
őstag
El kell búcsúzzak az A40 től mert vettem egy Iphone 15-öt.
Most vettem észre az A40-nél, hogy baloldalt középtájon fel van vállva a hátlap. Ha körömmel alá nyúlok végig fel lehet nyitni. Valószínűleg fel van puffadva az akku. 100% töltésnél érezni, hogy elvan válva a hátlap. Jó telefon volt szerettem. 4,5 évig használtam, napi 2 töltés volt a minimum. -
üszök
őstag
Helo halo. Használja még valaki az A40 et? Az enyém 4 éves és még hibátlanul megy. Napi 2 töltés az alap nálam. Sajnos fogalmam sincs mire fogom cserélni mert ez a méret pont jó. Amik szóba jöhetnének azok mind 300k kategória annyit meg nem biztos, hogy akarok adni telefonért.
-
üszök
őstag
Sziasztok! Keresek valami egyszerű vissza számlálót. 8-10 percről tudjon vissza számlálni és a végén hangjelzés kéne.
-
üszök
őstag
Sziasztok! Én is vettem egy A40 et. Nem bírok rájönni/megtalálni,hogy hol kell a névjegyeket átállítani a nekem megfelelő sorrendben mutassa.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.
- Fotók, videók mobillal
- Automatizált programozóplatformon dolgozik az Apple
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OpenMediaVault
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Büszke apukák és anyukák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest