- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#20584850 #1380 üzenetére
Tehát nincs. Akkor honnan tudod mennyire használható? Mennyire dob rajta az Amoled kijelző? Hm? A két telefont (egyik kollégámnak P20-van) összehasonlítani olyan, mintha az almát a körtével hasonlítanád. Én azért személy szerint észrevenném, ha egy nehéz téglát vagy egy telefonnak való, telefon méretű telefont cipelnék a zsebemben. Továbbá én belaktam és nem lassult be, sőt. Nem tudom hol olvastál ilyet. De ha úgy akarom, én a p20-at is belassítom neked simán.
A 2xszer olyan erős procit sem értem. Mit számít? 4k-s filmeket játszol le a tenyérnyi képernyőn? Ja nem, mert nem is 4k-s a kijelző felbontása... Brutál játékokat játszol a telefonon? Vegyél konzolt. Szerintem inkább használj a40-et, aztán ha nem tetszik, akkor szapuld... Addig max feltételezhetsz, nem kijelentgethetsz... Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple MacBook
- NBA és kosárlabda topic
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- PlayStation 5
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest