- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
Tcsabi7811 #459 üzenetére
Energiamegtakarítás beállítás aktiválva van. Power saving na.
-
janeszgol
félisten
"Kérdés: tud ez a kütyü (és úgy általában a 2 sim-esek) olyat, hogy időnként csak az egyik sim-et (nyilván a cégeset...) kikapcsolhassam és ettől függetlenül a másik sim elérhető legyen?
Ha igen, akkor esetleg olyat tud-e, hogy a céges sim-ről kap mobilnetet, de hívni nem lehet és ugyanakkor a másik sim elérhető?"Ezt átirányítással tudod megcsinálni. Hangpostára, vagy valahova máshova átirányítod a hívást. (Az átirányított hívásért fizetni kell.)
Vagy listázol. Feketelista kivétel nélkül, és aktiválod arra a simre. (Ezt még sosem próbáltam dual simnél.) -
janeszgol
félisten
Az enyémé is ezt csinálja. Igaz én tudatosan így vettem 15 ezerért pár hónaposan!
De dobálja a simet. Elérhetetlen a telefon, mintha le lenne tiltva, de nincs letiltva.
Ez az A20e szériahibája lehet. Sajnos így sikerült. Kár, mert méretben az a nagybetűs TÖKÉLETES. És amúgy sem rossz telefon. -
janeszgol
félisten
válasz
Donki Hóte #252 üzenetére
Méretben is jó.
-
janeszgol
félisten
Ez természetes, de a kamera egy adott tartományba eső frekvenciát tud megjeleníteni. Ergo egy MacBook, mai jellemzőek 18 ezer hertzen villog, azt nem mutatja ki kamera, illetve sok telefon PWM mentes, azaz villogni villog, de nem tudja megmutatni a műszer. A Samsungok jellemzően 240 hertzen villognak, amire lehetnek érzékenyek is az emberek. Ez a lényege a mondandómnak. A notebookcheck méri mindig ezeket, lista is van. [link] Itt az A20e tesztje. A fényerősség tartomány alsó 50%ban 350 hzen villog. Kicsit magasabb, mint az amoledes Samsungok, ezáltal kevesebb embernek okozhat gondot.
Hát nem tudom. Az A10ben az nem tetszik, hogy hátul van a hangszórója (gagyi megoldás ma már), illetve az A20e sokkal jobb hangot vesz fel.
No mindegy még gondolkodom rajta. Bocs az offért, de hátha valakinek érdekes lehet. -
janeszgol
félisten
válasz
#38193152 #51 üzenetére
A fényerő nem egész tartományában csinálja. De mivel alapból elég jó fényerőssége van, én tuti levenném 50%ra. Ott már lehet, mivel a videóban elég fényes még a kijelző és villog. (Egy másik videóban maxon lehetett a fényerő, mert nem csinálta, de ahogy levette a fényerőt, hogy készenléti módba lépjen, rögtön villogott.)
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
Hát ezen videón nagyon elcsodálkoztam. Az A10 nem villog, ez meg mint a nyolcvanasévekbeli bolti világítás. Köszönöm, marad akkor az A10.
-
-
janeszgol
félisten
Hát nem tudom. Szerintem gyengébb eresztés, mint az A10e. Kamerában nekem az jobban tetszett. Itt a kijelző jó lenne, de a több mint 9400 kelvin...
Ennyiért P Smart 2019, csak hogy egyet említsek. De tudnék még párat, meg szerintem mindenki.Off.: amit viszont köszönök, az a nyomtatottbarát verzió gomb visszatevése. Sokat fogom használni. Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy A10-nél egy minimális anyagi szinttel feljebb kínál jobb telefont ugyanaz a cég, ugyanabban a termékszériában. A sebességen viszont itt is lehetne faragni.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nők, nőügyek (18+)
- Nyaralás topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest