- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
socheater
csendes tag
Sziasztok!
Mikor várható esetleg teszt a Samsung P2770FH-ről? Egy 2007-es 22"-es Samsung 226CW-t szeretnék lecserélni a fentebb említett 27"-es Samsungra, viszont ennél a 22"-esnél pokolian zavaró sötét képeknél hogy a felső rész szinte láthatatlanul sötét, ez méginkább így lenne a 27"-es P2770FH-nél, vagy azóta fejlődött ez a technológia annyit hogy az kompenzáljon valamicskét?
Szeretnék beruházni a P2770FH-ba, de így látatlanul... Jó lenne a megszokott teszt...
Üdv.: socheater
-=ChEaTeR=-
-
Old Cyborg
tag
P2770Fh ez egy az egyben ugyan az mint a P2770H csak 2ms helyett 1ms-t kapsz kérdem én minek kell ez ?, ez vagy marketing fogás amit nem értek ... (hát uram bocsájts), vagy csak én vagyok a hülye...
-
Komplikato
veterán
Félreértés, félreértés ... szvsz az olvasók nagyobb fele sose keverte a LED és OLED témát.
Ami viszont bosszantó, hogy pl. egy gagyi kék LED-es, egy fokkal jobb fehér LED-es, meg egy RGB LED-es megoldást nem lehet egy kalap alá venni. Nagyobb megjelenítőknél meg ugye még kis zónákra is van osztva a háttérvilágítás.Viszont az Egység Sugarú Felhasználó nem tudja, hogy ami olcsó LED monitort vagy TV-t megvesz, abban nyilván a leggázabb megoldás(ok) van beleépítve
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Pixelmaster
tag
én látam egymás mellet két különböző háttérvilágítású LCD monitort, és nem látam különbséget, pedig nagyon megnéztem minden szögből, grafikus vagyok és érdekelt a különbség, de nem láttam ami megérné az esetleges felárat (200 €urós árkategóriában két 20" monitor volt egymás mellet.)
de valószínűleg azért 24" felett már nem érdemes nem ledes monitort venni
-=The digital artist of the darkside=-
-
veterán
Hát továbbra sem képes a Samsung kilépni a TN film árnyékából,pedig jó lenne,mert ezek nemigazán jók
duree54
-
törölt tag
azért ezek egész pofásak lettek, csak a marketing maszlag megint túl lett lőve.
off: most van az asztalomon két 24-es ips paneles Wide (igen széles is, de ez a márkája is ) monitor... hááááátőőő. igen. szal van egy képe... kár hogy nem sokáig marad, valahogy elviselném méla undorral...
-
lorenzen
aktív tag
z LED háttérvilágítású, aminek valljuk be, sok gyakorlati haszna nincs.
Azért nagyobb méretű monitorok esetén hatalmas előnye van a LED háttérvilágításnak.
Kis túlzással, az életciklusa alatt megspórolja a következő monitor árát.Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)
-
LW
őstag
Ebben egyetértek, ám CCFL sem rossz az akárhány khz frekvenciájával.
Eztcsakúgymondom:
Monitoroknál azonos típusoknál is vannak különbségek. LGnél még olyan is fordul elő, hogy 1 típust 3 különböző LCD panellal gyártanak. Háttérvilágításnál minőségét leginkább az összeszerelés pontossága határozza meg. -
lujó55
addikt
Azért az egyiket hozzám vághatnák, elfogadnám!
-
eclipse006
őstag
Lehet hülye kérdés, de a Hyundai is tn paneles?
https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
P00By
nagyúr
A Samsung nem LED-es?
-
ZEN1TH
őstag
1ms, nah persze
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok