Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola32
senior tag
visszaolvasgattam a hsz.-eket
talán ez olyan korosztályos probléma is valahol.
aki nem csak telefonál vele, hanem netezeik, fészbukozik, mp3-at hallgat talán a fiatalabb korcsoporthoz tartozik, itt a telefonálás ténye talán nem annyira fontos.
baráti társaságot lerendezik néhány fél percben és ennyi."én a másik oldalhoz tartozok"
nekem csak telefonálásra kell a telefon.
fészbukot nem ismerem és nem is szeretném megismerni. (39 felé ez nem az én világom)
egy kis vállkalkozást vezetek, nagyon sokat kell telefonálnom, néha 8-10 perceket is.
a munkatársakkal, inygen megy persze, ezért kvázi több a beszélgetési idő is.munkaidőben egy percem sem lenne arra hogy kihasználjam az okostelefon adta lehetőségeket
az én céljaimnak megfelel a kis samsung.
konklúzió: minden csoport megtalálhatja a TELEFONT magának, olyant amire szüksége van.
[ Szerkesztve ]
-
duffbeer
őstag
Kinek mi a fontos. Nekem fontos, hogy mindig, mindenhol elérhető legyek. Ez egy 1-2 napos akkuval veszélyeztetve van, mivel nem biztos, hogy a beszélgetések, csak pár percesek.
Én nem az okostelefonok ellen beszélek, mert látom létjogosultságukat és mint írtam lehet, hogy tablet helyett azt fogok venni, csak az én értékrendemben elvesztették az első helyet és átcsúsztak a másodikra. Nekem fontosabb, hogy telefonálni tudjak, minthogy netezzek, vagy zenét hallgassak, vagy játszak. Ezek csak másodlagos tevékenységek. Akinek fontosabb a facebook, vagy az email, az nyílván használjon elsődlegesként okostelefont. Én másodlagos telefonként fogom használni és inkább viszem magammal mindkettőt.[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
ez Killhates-nek is szól
lehet, de énnekem a Galaxy S-em 8 hónapja van meg és eddig csak háromszor merült le (akkor is már majdnem otthon voltam, mert a buszon neteztem és zenét hallgattam közbe)
igaz én netezek is rajta és mp3-at is hallgatok
ha minden este töltőre dugom akkor meg mind1
de valahol megértelek titeket
-
rep3at
őstag
válasz .bableWes #17 üzenetére
Való igaz, az iPhone akkuk nincsenek a helyzet magaslatán, fele töltöttséggel én sem igazán merek elindulni itthonról (bár van erre a célra egy külső akksim de az meg nagy), viszont én fel is használom a tudását. Második telefonnak egyébként egy Cedart használok, na az már jobban bírja.
Forward thinking. كرر
-
JanFe
aktív tag
Alap telefonnak kivalo
"There is nothing permanent except change"
-
zsola32
senior tag
sziasztok
ma vettem egy ilyen telót
első tapasztalatom nagyon pozitív.
talán egy hangerő gombot rakhattak volna még rá.MM-ben két év gariva,l kártyafüggetlen verzióban 7 rugó
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Teljesen egyet értek veled. Én is most nyergeltem vissza a jó öreg N82-esemre, mindenféle Androidos iPhone-os vergődések után. 4-5 napig is elmegy az öreg Nokia és lemerülés előtt már egy nappal elkezd sírni, hogy éhes, tehát nem ér meglepetés.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Zolás
addikt
"A Rádió is a fapados jelző a megfelelő." Rádióra esetleg.
Elsőre rövidnek tartottam a tesztet, de rájöttem, hogy ebben a telefonban nincs több
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
sss
őstag
Jó kis telefon ez. Én egy e1170-et használok tartalék telefonnak, kicsi, könnyű, jó hangminőség, brutális készenléti idő mi kell még.
-
rep3at
őstag
Az akku az egyetlen ok ami miatt ilyen telefont vennék, sajnos nekem kevés.
Forward thinking. كرر
-
niti
aktív tag
Vettünk egyet ma az Auchanban, Telenor Praktikummal és 500 Ft lebeszélhetőséggel, 3490 Ft-ért
-
zsola32
senior tag
én egy egy Shark S5350-et használok teljes megelégedéssel.
fogok venni egy ilyen telót is másodiknak[ Szerkesztve ]
-
duffbeer
őstag
Kellemes cikk!
Én jelenleg egy E1170-et használok. Abban még nincs rádió és asszem az SMS memória is karcsúbb. Komoly 5500 forint újonnan, függetlenül. Mivel csak telefonálásra tudom használni, így nehéz meríteni. Eddig kb 2 hetet bírt. Tegnap pont két hete volt töltőn és még van 3 csík az 5ből... 3 hétre simán számítok. Ez nem gyenge.Szerk.:
Ja és az árának köszönhetően egyáltalán nem érdekel, ha a kulcsom mellé kerül a zsebembe. Ha meghibásodik, vagy karcos lesz egyszerűen kettétöröm, veszek egy másikat és még mindig 10000 pénznél vagyok! De ha nem vagyok ilyen kegyetlen, akkor is van rá egy év gari!Amiért ezt a telefont használom:
Kicsit megváltozott a "világnézetem" telefon téren...
Volt már elég sok telefonom. Az előző egy Galaxy Spica volt, azt szerettem, nemrég adtam el, de volt már Symbian, UIQ stb... Egyszerűen elegem lett az okostelefonokból. Illetve nem is a telefonból, hanem abból, hogy fel kellett adnom a "stabil" elérhetőségemet azért, hogy okos lehessen. Egy telefonnal TUDJAK telefonálni bármikor, bármilyen helyzetben, azért telefon és nem fatuskó! Bárhova mentem agyalnom kellett, hogy van-e nálam autós töltő, netán hálózati, ha nem autózni fogok stb. Ha esetleg nem volt töltő, akkor még véletlenül sem szabadott netezni, vagy wifizni, mert ha becsúszott pár telefon, akkor már nem biztos, hogy kihúzta estig... A Spicán is próbáltam használni az iGo-t, de vezetés közben, ha hívtak, az elég ciki volt esetleg Pesten a legnagyobb forgalomban...
Mivel az Androidot nagyon megszerettem és rengeteg előnyét látom, ezért jelenleg az a tervem, hogy veszek egy androidos tabletet az E1170 mellé, vagy akár egy olcsóbb android telefont (akár ZTE) és kap egy digi-s mobilnet SIM-et. Így használhatom az okosságát, akár online navigáció, vagy akármi (ráadásul a külön, PC-hez megvásárolható mobilnet csomagok jóval olcsóbbak, mint amit telefon előfizetéshez lehet kérni) de nem kell feladnom, illetve veszélyeztetnem az elérhetőségemet az alacsony üzemidő, esetleg az okostelefonokat sújtó egyéb finomságok miatt, mint pl fagyás...Gondoltam megosztom veletek!
Ja és hozzászólva a megapixelek-hez: Egy telefonba szerintem is bőven elég egy 3,2-es kamera, ha annak megfelelő a minősége. Hiába kerül bele 12 megapixeles érzékelő, ha egy ratyi műanyag lencse van előtte 4*4mm-re bezsúfolva. Aki fényképezni akar, vegyen fényképezőgépet. Nincs jelenleg telefon a piacon, ami szebb (nem nagyobb felbontásút, hanem SZEBBET) képet készítene egy jelenleg kapható középkategóriás fényképezőgépnél!
Bocs az offért, de szerintem hozzá tartozik.
[ Szerkesztve ]
-
Kronos3000
senior tag
Ó igen...egy telefon...ami "csak" telefonálásra való...:-)))) Még jól is tudja ezen funkciót!!!!!Na igen a mai szuper csodatelefonok világában szép teljesítmény az, ha jó minőségben,hangerővel lehet telefonálni egy telefonnal...hát nem fura????Mert a mai telefonokban nem a fő funkció a hangsúlyos,talán ketté kellene választani,vannak multimédia izék,amikkel mellesleg néha telefonálni is lehet,és maradjon meg a telefon kategória annak ami megérdemli...
Wasabi...
-
hackeeeee
Jómunkásember
5MP már minek? 2, talán a 3,2.. Telefonba szerintem nem kéne több...
(#6) .bableWes: Ne hasonlítsuk össze az okostelefonokkal... Kicsit más a felhozatal.. De ha már itt tartunk, ha ugyan arra használod a, pl. Android-os telefont, mint ezt, tehát csak 2G-s hálózat, és pl. nem hallgatsz zenét, az is képes elmenni 1-1,5, sőt ha keveset telefonálsz, akkor 2 hetet is.. Saját rekordom 1,5 hét a GT540-nel, 2G-s módban, zenehallgatással, néhai wifin netezéssel.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
D.Orion
veterán
Kicsit off, de megosztom a tegnap előtti esetemet egy Samsung E1100-al.
Tegnap előtt faterom telefonja beleesett egy hordó vízbe. Mivel egy 200literes hordóról volt szó és még volt benne 100liter víz így elég sokáig tartott mire kiszedtük a telefont. De! A Samsung E1100 úgy néz ki, hogy vízálló. Csak a hangszóróhoz és a töltő csatihoz, ment be a víz. Utóbbihoz csak azért, mert a műanyag takarója már letört korábban. Kifújtam a telefonból a vizet és után szétszedtem. Se az aksi-hoz se a billentyűzet alá se a kijelző környékére nem jutott el a víz. Pedig 1 méter víz alatt volt és nem 2 másodpercig. A nyákra ugyan jutott víz, de ez semmi problémát nem okozott a telefonnak.
[ Szerkesztve ]
-
Namelesske
addikt
Ídesapámnak is ilyen van, egyetlen bosszantó dolog, hogy nagyon gyenge a gyári csengőhang felhozatal, egyszerűen nevetséges, hogy nincsen egyetlen vállalható se belőle. Ha nekem lenne ilyen, tuti csak rezgőn használnám. A kamu hívás funkció meg no comment.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
HARDVERAPRÓD
Nekem ennek az elődje van 2.telónak és 3 éve nyúzom.jó cucc ez.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
kenny123
addikt
Jó kis cikk, nagymamám is ilyet használ, semmi gondja nincs vele!
yo
-
nagyúr
Szerintem elég bosszantó, hogy ki van hagyva a billentyűzet világítás a funkciógombok alól.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
misx
senior tag
Végre egy olyan termék, amit mobiltelefonnak nevezhetünk. Persze a multimédia még nem hátrány egy telefonban (pl. 3-5MP kamera, mp3 lejátszó), de az okostelefonokat már nem is szoktam telefonnak nevezni, inkább telefonálásra is alkalmas PDA-knak.
Mindenesetre jó teló, anyámnak jó lenne, az ő régi Samsungja már nem az igazi (annak gumi gombjai vannak és nehezen nyomkodhatók).
Másrészről van még egy előnye az ilyen telóknak, mégpedig az, hogy igen olcsók, szal nem félted úgy mint egy 80-100 ezres csodát, hogy jajj megkarcolódik, mi lessz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Logitech Z906
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Microsoft Excel topic
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest