- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noanme
csendes tag
"Az Ipad képaránya borzalmas a sorozatokhoz, a filmekhez meg egyenesen vállalhatatlan."
Kacsip,te sem vagy más kategória mint stanley,ugyan úgy az elvakult fröcsögés megy csak a másik oldalról
Használtál már huzamosabb ideig ipadet hogy objektív véleményt tudj róla alkotni??
A válaszodból lerí hogy nem...
Egyáltalán nem borzalmas filmezéshez,ugyan azt az 1920*1080 pixelt látod egy full hd filmnél ugyan olyan képarányban mint ha a nexus 10en néznéd,halál mindegy hogy a kijelző 16:9 vagy 4:3"Ha egy óra alatt sikerül rátenned egy videót, és még fél óra kínlódás után rávetted arra, hogy le is játssza, esetleg a feliratot is megjelenítse akkor jöhet a doboz-élmény."
Na mégegy ordenáré baromság,én kb 3 perc alatt találtam az ipad4emre egy olyan playert ami akármilyen formátumot támogat,és a feliratokat is felismeri,ezután laptopról 4 perc alatt sikerült rámásolni a 2gb-s full hd filmet wifin keresztül,még rádugni se kellett a gépre
"Emelett Böngészésnél sincs semmi hátránya, sőt portré módban jobb rajta a gépelés, és igen jobb, mint az Ipad széthúzott billentyűzete."
Azt meg had döntse már el aki használja hogy mi neki a megfelelőbb képarány,neked a 16:9 jön be,másnak meg a 4:3
Személy szerint nekem jobban bejön a 4:3,sokkal jobb rajta netezni,olvasni,tanulni,fektetve és állítva is,olyan mint ha egy könyvből olvasnál
A gépelésnél sem éreztem hátrányát a széthúzott billentyűzetnek,ugyan olyan gyorsan ment vele mint másik tabról,most is erről írokA képe pedig valóban szebb az ipadnek mint a nexus10nek,hiába jobb a nexus felbontása,az ipaden szebbek a színek
-
Stanley-B.
őstag
meg fogsz lepődni, de az emberek nagyrésze youtube videón kívül nem nézeget filmeket a tableteken. Youtube videóhoz arra a kevés időre meg teljesen jó.
Az én ismerőseim közül meg senki nem néz filmet tableten.
Böngészésnél nincs hátránya??
Te miről bezsélsz atya ég? Nem egyszer ki lett veséve (sőt, még Apple keynote-ban is), hogy mennyivel több tartalom fér el a kijelzőn.A te balkáni megközelítésed nem a globális átlag felhasználókét tükrözi. Nyilván ha bithumenről letöltöd a sorozataid, meg lewarezolsz minden filmet, aztán még utólag hegesztesz hozzá feliratot, nem az iPad a legjobb választás, de nem ez a jellemző (Mo-on lehet).
Bár nem értem se az 1 óra kínlódást, se a lejátszással kapcsolatos erőlködésed, nem egy app van erre ami tökéletesen és kényelmesen használható és lejátszik MINDENT (igen a letorrentezett sorozatodhoz a feliratot is), persze ezek szerint csak mondani tudod, hogy nem várható objektív hozzáállás, de te sem vagy különb, mert tapasztalat/hozzáértés nélkül írogatsz.
a nexus 10 specifikációira visszatérve pedig, folytatjuk a topikot mikor megvan minden info és látod, hogy igazam lett.(#56) brumi1024: igen és nemc sak ezek miatt, ilyen nagy különbségek egyszerűen nem lehetnek árak között, aki foglalkozik ilyesmivel, netán ebből él, az tudja, hogy ilyen különbség az csakis sumákolással és áfacsalással érhető el. Persze lehet linkelni az árgépet, hogy íme itt a legolcsóbb, ahova felkerülhet bárki ingyen ráadásul, akármekkora mutyi is van a dologban, de a lényeg, hogy lehet linkelni, mert olcsóó
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Elektromos cigaretta 🔞
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest