- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
forgonati #27 üzenetére
Egyes gyártók már rájöttek, hogy NFC mint tudás nem ad semmit, emiatt már nem arra használják.
Azt már kevesen tudják, hogy NFC antenna egy vezeték nélküli töltés fogadó felület, csak drágább chip($0.3) kell hozzá és működik is.
Anno ANT+ sem használták ki, pedig az többet tud.Érintés fizetés biztonságossá tétele miatt kezdték telefon preferálni (mint írtam milyen megkötés van), mert kártyáról lepohatóak az adatok.
Mikor új volt (Xperia P) NFC próbálgattam, de lustaságom nyert, amit még SE k660i alatt felépítettem BT szokást.
Szóval ezért nem hiányolom, s többet sem adnék.
Xiaomi IR sem fogott meg, mert félév alatt 3x használtam, amit IR jack is tud pótolni könnyedén.
Téma OFF
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- LG 55EG9A7V 139 cm / 55 Full HD OLED Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest