Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz Keeperv85 #66 üzenetére
Mintha lenne gond a forrással...
Nem, a COD4 az Steames verzióban nem kapta meg a patchet. Akármikor összeomolhat exehibával (NT6-on)...
Moddolni meg lehet win7-en is, nemrég raktam fel a driver packot, ki is fagyott a telefon már a pc suite módtól, szóval ezt hagyjuk. Nem kockáztatok. Win7-en több időbe telik, és bizonytalan a végeredmény. Inkább biztosra megyek, megtehetem. -
quailstorm
nagyúr
Pl az, hogy a cikkben le van írva, hogy 12.04- vagy előtti ubuntut használj, nekem meg fenn van a 12.10, meg egy rakat windows...
(#64) Keeperv85 PNX5230 flasher... Sony Ericsson DB2010-DB2020 flasher... SE DSS20 syncstation.
Szóval XP-vel mobiltelefonokat barmolok.
De a Becker content manager 2 is omlik Win7-en... Meg a COD4 is...[ Szerkesztve ]
-
-
quailstorm
nagyúr
válasz Keeperv85 #56 üzenetére
Csak pl nekem minimum 3 OS muszáj hogy legyen, Win7, XP, Ubuntu. Onnantól meg a vista és a 8 semmi problémát nem okoz. Dísznek jó az. Menő
Aztán majd megy fel az OSX is.
De legalább nem olyan durván gyenge a gépem. Igaz csak egy Celeron E3200, de elvagyok vele. Metro 2033 még játszható.(#57) TBG: talált süllyedt. Nem egy hanem három.
(#58) TBG : virtualbox=tetű lassú. Én szeretem ha natív. Ha egyszer beállítom, akkor meg a következő OS telepítésig minden jól megy. Pl a Win7 az most lesz 3 éves, 1,5 hónap múlva az XP-vel együtt. És még megy.[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
Mac OSX, GRUB, GRUB2, NTLDR... Amit csak akarsz. Márpedig ha elbaszódik az egész grubos hülyeség, akkor én azt a megoldást választom, hogy a bootMGR-ből indítom. Mint legutóbb, amikor mindenáron a grub akart indulni a 2-es helyett, csak nem létezett...
Milyen kőkemény hack? Pár sor... De ha easy BCD-t használsz akkor még annyit se kell tudni... -
quailstorm
nagyúr
Semmi kedvem ennyi oprendszernél szívózni... Gondolom megérted.
GRUB-ot felejtsd el, nem létezik, régi, elavult. GRUB2 van fönn. Ott is azzal kezdte a 12.10 hogy mikor dist upgradeltem, akkor nem bootolt a gép... Az a legbiztonságosabb ha a windows bootMGR az elsődleges, mert az bármit bootol/chainloadol neked.
Én csak arra lettem volna kíváncsi, hogy van-e olyan mint linux pl, ami 12.04 vagy előttinek felel meg, és nem veszne össze a jelenlegi konfigommal, békén hagyná a bootloadereket. Valamint be lehetne indítani a GRUB2-vel... -
quailstorm
nagyúr
válasz Keeperv85 #26 üzenetére
Nem érted...
JRE7uXX-et használnék a Minecrafthoz, azon fut a legjobban. Te meg épp azt írtad, hogy csak az a java legyen fenn ami a droidnak kell. Szóval felraknék egy linuxot natívan, ami csak a droid fordításra lenne, és azt kérdezném, melyik lenne az ideális, ami grub2-őt támogat. -
-
quailstorm
nagyúr
válasz Keeperv85 #17 üzenetére
Köszönöm a cikket, sokat fog segíteni. Legkésőbb a nyáron nekiesek az N900-amnak, és fordítok rá CM7-et... Nem lesz egyszerű az tuti. De ha AOSP van rá, akkor ennek is mennie kell.
Viszont most épp félállapotban van a gépem, de számoljuk úgy, hogy XP, vista, 7 ,8, Ubuntu 12.10. XP-n kívül mind 64bit. Namost akkor erre kéne egy régebbi linux, lehetőleg nem virtualboxban, mert celeronom van...
Csak a grub2 a grubbal nincs jó viszonyban. Erre mit ajánlasz? Szal grub2 kompatibilis OS-t keresek, ami megfelel a célnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest