Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Nem nagyon értek ehhez a dologhoz, szóval csak feltételezek, de simán el tudom képzelni, h nem csak a kiépítés költsége számít hanem a karbantartás is jelentős tétel és ha így van, akkor simán el tudom képzelni, h megéri nekik a ritkábban lakott területekre 900-as adókat telepíteni a most meglévő 2100-as bázisállomások helyére. Mert ugye ezekhez a tornyokhoz ki kell menni, áramot fogyasztanak, elromlanak meg minden ilyesmi, szóval meglehet, h azt mondja a szolgáltató, de lecserélem 900-ra ahol lehet (mondjuk ezután lesz harmad annyi egysége ezeken a részeken amit karban kell tartani) és 3 év múlva már pluszban leszek az alacsonyabb költségek miatt.
-
Magnat
veterán
Vodafone esetében ez így is van. Azt mondjuk nem tudom, h a jövőben várható lesz-e, h a másik két szolgáltató is 900-as sávokhoz jut és ők is átállnak arra, szóval amennyiben találsz kedvedre való 2100/900-as modellt, javaslom h inkább válaszd azt és akkor nem érhet meglepetés.
-
Magnat
veterán
Teljesen világosan fogalmaz a blog, nem értem, mi nem tiszta:
-T-Mobile: 2G 900/1800MHz - 3G 2100MHz
-Telenor: 2G 900/1800MHz - 3G 2100MHz
-Vodafone: 2G 900/1800MHz - 3G 900/2100MHzTehát ha Telenor/T-Mobile előfizető vagy, akkor elég a 2100Mhz-s támogatás a telefonba, ha Voda és falun lax, akkor kell a 900 is.
A 850Mhz tehát teljesen irreleváns, mert itthon senki sem használja azt a frekit.
-
Magnat
veterán
Hi,
Itt azt írják a Lenovo S750-re a kérdések között: "Lenovo declare it is 2100 only. Thanks"
Jó lenne tudni, mi az igazság...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bevezető:Újabban nagy divat lett Kínából mindenféle telefonok rendelgetése. Nincs is ezzel semmi probléma, mivel...
- Azonnali mobilos kérdések órája
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opera böngésző
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
Állásajánlatok