Új hozzászólás Aktív témák
-
wody21
tag
Leírnám a mai tapasztalataimat, mert lehet hasznos lehet más felhasználóknak:
"Az a helyzet, hogy a mi készülékünk UK-ből származik, igazából jól működött, de valami miatt nem volt olyan .mkv file, aminek lejátszotta volna / felismerte volna a beépített feliratait. Ma elhatároztam, hogy utánanézek a dolgoknak, és láttam, hogy a firmware verziója elég régi (1006-os, 2012 április), mondom letöltöm a legfrissebbet (ver.1014.1). Fel is rakta szépen, elindítottam egy "virágboltos" 720p-s filmet (.mkv), de ismét nem ismerte fel a "gyári" felirat(oka)t... Mondom mindegy, most már eleget szenvedtem, elindítom felirat nélkül.
Ekkor jött a kellemetlenség...
- Bő 10 perc után elment a hang, és Cinavia Message code 3 jelent meg ("Audio Outputs Temporaly Muted...")... Eddig ilyet nem tapasztaltam semmilyen "virágboltos" videónál/filmnél, gondolom az egyik újabb firmware frissítésnél került bele ez a funkció.Valószínűleg valamelyik frissítésbe bekerült ez a Cinavia cucc, és ha valaki "nem csak gyári BD lemezek lejátszásához" használná a gépet, akkor érdemes elkerülni a frissítést!!!
-
wody21
tag
Hibátlan, igényes, részletes "leírás" (annál sokkal komolyabb, alapos ismertető)!
Minden elismerésem érte, köszönöm a tapasztalatok megosztását! Sikerült szerezni egy ilyen kis masinát, kíváncsi leszek hogyan fog működni
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Parfüm topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés