- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsixty
csendes tag
Sziasztok!
A többségében pozitív hozzászólásoknak köszönhetően én is rászántam magam egy ilyen "kütyü" megvételére... ....egy [Samsung K5500] "okos" TV-hez szántam amit egy régi, "Jazz" márkájú analóg 5.1-es hangrendszerrel szerettem volna összekötni ennek a segítségével. A leírása, valamit az itt leírtak szerint igyekeztem bekötni... ....és már ezzel akadt némi gondom: az optikai kábel csatlakozója egyszerűen nem akar benne maradni a TV-n lévő optikai aljzatban, mintha tervezésnél valamit elrontottak volna. Persze rögtön gondoltam, hogy az "ajándék" optikai kábel dísznek jó, másra nem feltétlenül... ....így vettem jobb minőségű optikai kábelt. Fura módon ez sem tökéletesen passzol, de legalább nem ugrik ki a helyéről. (...talán irreálisan drágát kellett volna választanom?
)
Viszonylag jó optikai kábellel, leírás szerint bekötöttem, beállítottam.... ...néma csend.Mindent létező variációt kipróbáltam, a cikkben írt hangbeállításokat is... ...és semmi nem történik, semmilyen hangot nem ad ki magából.
Kíváncsiságból rendeltem egy olcsó 2.1-es verziót is, hogy "áh, az úgyse fog működni"
.... ....bekötöttem, beállítottam a TV-t ahogy kell... ...és elsőre tökéletesen működött, a fent említett hangrendszerrel.
Hálás lennék, ha lenne valakinek bármilyen építő ötlete, hogy mi lehet a gond... ...talán a kütyü rossz, vagy megszívtam a TV-vel és nem kompatibilis vele... ....jó lenne tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Asus Zenbook 14 OLED Intel Ultra 9 285H // 32 GB DDR5 // 1 TB PCIE 4.0
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T580 I7 8650U 16GB 512 GB új nagy akksi, töltő Win 11 Pro
- Playstation TRUE FORCE G923 RACING WHEEL AND PEDALS + ÁLLVÁNY. PS5/PS4/PC. CSERE IS,OLVASS.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest