Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsixty
csendes tag
Sziasztok!
A többségében pozitív hozzászólásoknak köszönhetően én is rászántam magam egy ilyen "kütyü" megvételére... ....egy [Samsung K5500] "okos" TV-hez szántam amit egy régi, "Jazz" márkájú analóg 5.1-es hangrendszerrel szerettem volna összekötni ennek a segítségével. A leírása, valamit az itt leírtak szerint igyekeztem bekötni... ....és már ezzel akadt némi gondom: az optikai kábel csatlakozója egyszerűen nem akar benne maradni a TV-n lévő optikai aljzatban, mintha tervezésnél valamit elrontottak volna. Persze rögtön gondoltam, hogy az "ajándék" optikai kábel dísznek jó, másra nem feltétlenül... ....így vettem jobb minőségű optikai kábelt. Fura módon ez sem tökéletesen passzol, de legalább nem ugrik ki a helyéről. (...talán irreálisan drágát kellett volna választanom?
)
Viszonylag jó optikai kábellel, leírás szerint bekötöttem, beállítottam.... ...néma csend.Mindent létező variációt kipróbáltam, a cikkben írt hangbeállításokat is... ...és semmi nem történik, semmilyen hangot nem ad ki magából.
Kíváncsiságból rendeltem egy olcsó 2.1-es verziót is, hogy "áh, az úgyse fog működni"
.... ....bekötöttem, beállítottam a TV-t ahogy kell... ...és elsőre tökéletesen működött, a fent említett hangrendszerrel.
Hálás lennék, ha lenne valakinek bármilyen építő ötlete, hogy mi lehet a gond... ...talán a kütyü rossz, vagy megszívtam a TV-vel és nem kompatibilis vele... ....jó lenne tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GTA V
- Elite: Dangerous
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest