Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Köszi a leírást!
Én is egy 5.1-es aktív rendszert szándékozok beszerezni, amire egy PS3 és egy Samu TV lenne rákötve. Ezeken a hangrendszereken általában 1 db 5.1-es analóg (RCA) bemenet van. Először arra gondoltam, hogy erre kötném a PS3-at, a TV-t pedig az általad alánlott DAC-on keresztül egy sima sztereó bemenetre.
Azonban most az jutott eszembe, hogy a PS3 a TV-vel HDMI-vel van összekötve. Na most ha az általad alánlott 5.1-es DAC-ot arra használnám, hogy a TV-t rákössem a hangrendszer 5.1-es bemenetére, akkor az átviszi a PS3 5.1-es hangját is? Tehát a TV továbbítja azt? Nem tudom, érthető-e a kérdésem?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest