Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz Geri Bátyó #52 üzenetére

Magát a lapot szeretem, bár vannak olyan tulajdonságok, amik lehetnének jobbak is. Pl. egy külföldi cikkben megjegyezték, hogy mennyire hülyén csinálja az MSI, hogy belerakja a jó minőségű, tartós VRM-eket a lapjaiba, minden más tulajdonság pedig elég szegényesre sikerül. Nem találják valahogy az egyensúlyt a fícsörök között.

Gondoltam procihibára is, mert állítólag az is tud ilyet csinálni, hogy az egyik port működik, a másik meg nem. Ehhez cserélnem kellene, hogy rá tudjak jönni, de azért most nem veszek egy másikat. BIOS-t rendszeresen frissítem, ha van új verzió, de eddig még az sem oldotta meg a problémát. ERP mód kikapcsolása sem oldotta meg, a C-Statest meg nem kapcsolom ki, mert akkor többet kajálna értelmetlenül.

2021 óta vannak ilyen cikkezések az USB port hibáiról, ha azóta nem tudták javítani, akkor ez már szerintem így marad.

Nekem szintén MSI lapom van (MPG B550 Gaming Plus) és semmi baja a külső vinyókkal

Nekem sem a külső vinyóval van a baja, hanem ez inkább feszültséghiánynak tűnik. Ha az egeret és a billentyűzetet beteszem egymás mellé az USB 3.0-s portokba, akkor a kettő közül valamelyik nem fog működni, pl. Ez is milyen dolog?

Új hozzászólás Aktív témák