Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Luck Dragon #7 üzenetére
HP Elite Mini? Tetszenek a HP-s cuccok, bár ők tudtommal inkább ilyen irodai "workstation" gépeket gyárta(t)nak. Több érdekes videót láttam Tube-on, ahol ilyen öregebb brand gépeket javítanak fel teljesítményben, hogy ma is használhatóak legyenek valamire. Nekem is van még itthon egy HP asztali gépem DDR2-es alaplappal, meg valami LGA775 cerka processzorral, azt viszont nehéz bárhová is fejleszteni már 2023-ban.
-
válasz
Luck Dragon #3 üzenetére
Köszönöm!
Igen, ez egy integrált processzoros alaplap, amiben egy Intel N100 van.
Picivel többért és hasonlóan olcsó áron lett volna ez az LC Power ház, már előlapi portokkal és paneltáppal: [link] [link] Szintén hasonló áron, sőt, valamivel olcsóbban és szerintem minőségben is jobb választásként még ez az Akasa ház: [link]
Méretre ezek már nagyobbak lettek volna és tetszett a Chieftecben az, hogy perforáltabb, jobban szellőzik, mert néma PC-ben gondolkodtam, de ez a szál végülis össze is jött, meg nem is, mert muszáj voltam még így is ventilátort rakni bele, hogy ne főzzem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- PlayStation 4
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest