Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rovuleon
csendes tag
még a hibára most sem jöttem rá de csak a 32bites Windows7-nél csinálja ezt bármien, retail vagy módosított. A 64 bites verzió viszont kitűnően fut. Így vmi ötlet?
-
-
Rovuleon
csendes tag
Nos letöltöttem a Microsoft honlapjáról egy x64-es RC változatot és az gond nélkül feltelepül
csak az a kár hogy nem magyar verzió ...
-
Akkor valószínűleg megvan a hiba. Az első féle kiadásnak hibás volt a boot.wim-je, pont ez volt a gond vele. Szerezzél másik telepítőt, vagy ilyenből újabbat. Írd be a keresőbe, hogy "torko", és hamar rátalálsz a megoldásra.
Mindig jobban jár az ember, ha az ilyen dolgokat saját maga csinálja. Egy kis figyelmetlenség, a tesztelés hiánya, és máris mindenkinél hibás verziók lesznek. -
Rovuleon
csendes tag
Nem lehet hogy a BIOS-ba kell átállítani valamit
?
Mert a boot srceen fagy meg ott ahol le van fotózva -
Nekem is tökéletesen ugyan ez a hiba. Én sem tudom mi lehet a baja, tesóm gépére nem megy fel, az enyémen meg tökéletesen fut... De az az érdekes, hogy a vista is ugyan itt fagy meg, a linux is kifagy, meg az XP is.

-
Tra Pista
csendes tag
cd meghajtód hibátlan? Az enyém csatijáról hiányzott egy pöcök, és nem ment fel a win. Esetleg próbáld meg, egy másikkal.
-
Rovuleon
csendes tag
Én is gondoltam hogy a win7 verziója lenne a hibás, de ugyanezt ezt a win7-et felraktam egyik ismerősömnek gyengébb configra, mint az enyém és futtatja neki gond nélkül.
A Vista meg tökéletesen megy a gépen szóval nem tudom
-
madstunt
addikt
hát a konfigod teljes mértékben kitudná szolgálni. Lehet vmi megbuherált iso szvsz szerintem egy hivatalos helyről letöltött rc-t biztosabb használni.a kódban meg alig tér el tudtommal az RTM-től
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- Android szakmai topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Le Mans Ultimate
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

?