Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pohár

félisten

válasz Nimrod #116 üzenetére

Akkor megnyugodtam... :DDD
    Nekem mikor alulról házták vésővel, csak belenyomta az ínyem és a fogam közé, egy fél percig alkotott vele, közben jajgatott, hogy fáj a csuklója, meg roppant egy rohadt nagyot a csuklója :DDD
    Szal fél perc alatt megvoltam, és nem is fájt, csak az a nyomás :S
    Remélem a felső fogam amit húzni kell, kihúzza normálisan, és nem törik az ínyembe a gyökere, nem akarok kikötni a szájsebészeten :( :DDD

• pohár

félisten

válasz Thunderzolee #109 üzenetére

Köszi ezt a nagy felvilágosítást, már húzták egy kissé túlzással állítható "rossz" fogam, szal oda sajna véső kellett :(
    Én nem voltam beszarva magától a húzástól, csak a injekciótól, de attól nagyon :)
    De meg sem éreztem, csak a hideg Lidocaint az ínyembem :)
    Eddig nem mertem betömetni elöl, mert rohadtul félek az érzéstelenítő beadásától (magától az akkor keletkező fájdalomtól), mivel ott elég kemyén az ínyem, meg az ami, ahova beadják :)
    Mostmár csak el kéne menni :D
    Nem akarom kivárni hogy fájjon itt elöl ez a két fogam, mert akkor már lehet hogy késő lesz... :(
    A húzást meg biztos észre fogom venni, mert akkora fogóval jött nekem az orvos, mint egy csőkulcs :DDD
    De elég rendes a faszi, nem félek tőle :D
    Csak az a recsegés-ropogás és feszítés ne lenne közben :)
    Ha a felső fogsorból húznak fogat (értsd vésnek az én esetemben) mennyivel jobban lehet érezni, mint ha az alsók közül húznak?? Olyasmit hallottam hogy, mivel az alsó állkapocs nincs közvetlen összeköttetésben a koponyával, nem érezhető, de a felső maga a koponya, itt már joban érezhető a beavatkozás :)
    Remélem nem így van, de nem érdekel, max meghalok a székben :D

Húú de hosszúra sikerült :D
    És még 1x köszi Thunderzolee a megnyugtató hozzászólást :DDD :R :R

• pohár

félisten

Nekem is egy magánrendelőben húzták a fogam, nem is volt sok, 2100ft :)
    Igaz a tömés még akkor 5k volt, reméllem még mindig annyi, mert a bal-felső 1-2es fogaim szépen lyukasztják egymást, csak félek elmenni a fogdokihoz, igaz nem volt még negatív élményem, ne is legyen, adja Isten :)
    Nagyon fáj ha az érzéstelenítőt beadják e két fogam töméséhez?? :S
    Igazából ettől félek a legjobban, és nem is a töméstől... Jah és ha betömték, utána egyből, vagy akár közvetlenül előtte lehet fogat húzatni a jobb oldalamon, szal oda már nem hat ki annyira az érzéstelenítő, szal újat kell adnia, nem tom meg lehet-e csinálni :S
    Az a fogam is sajna vésős téma lesz sajnos... :( :O

Bocsi az offért Bog :))

Új hozzászólás Aktív témák