Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
Akkor megnyugodtam...

Nekem mikor alulról házták vésővel, csak belenyomta az ínyem és a fogam közé, egy fél percig alkotott vele, közben jajgatott, hogy fáj a csuklója, meg roppant egy rohadt nagyot a csuklója
Szal fél perc alatt megvoltam, és nem is fájt, csak az a nyomás :S
Remélem a felső fogam amit húzni kell, kihúzza normálisan, és nem törik az ínyembe a gyökere, nem akarok kikötni a szájsebészeten

-
pohár
félisten
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszi ezt a nagy felvilágosítást, már húzták egy kissé túlzással állítható "rossz" fogam, szal oda sajna véső kellett
Én nem voltam beszarva magától a húzástól, csak a injekciótól, de attól nagyon
De meg sem éreztem, csak a hideg Lidocaint az ínyembem
Eddig nem mertem betömetni elöl, mert rohadtul félek az érzéstelenítő beadásától (magától az akkor keletkező fájdalomtól), mivel ott elég kemyén az ínyem, meg az ami, ahova beadják
Mostmár csak el kéne menni
Nem akarom kivárni hogy fájjon itt elöl ez a két fogam, mert akkor már lehet hogy késő lesz...
A húzást meg biztos észre fogom venni, mert akkora fogóval jött nekem az orvos, mint egy csőkulcs
De elég rendes a faszi, nem félek tőle
Csak az a recsegés-ropogás és feszítés ne lenne közben
Ha a felső fogsorból húznak fogat (értsd vésnek az én esetemben) mennyivel jobban lehet érezni, mint ha az alsók közül húznak?? Olyasmit hallottam hogy, mivel az alsó állkapocs nincs közvetlen összeköttetésben a koponyával, nem érezhető, de a felső maga a koponya, itt már joban érezhető a beavatkozás
Remélem nem így van, de nem érdekel, max meghalok a székben
Húú de hosszúra sikerült

És még 1x köszi Thunderzolee a megnyugtató hozzászólást

-
pohár
félisten
Nekem is egy magánrendelőben húzták a fogam, nem is volt sok, 2100ft

Igaz a tömés még akkor 5k volt, reméllem még mindig annyi, mert a bal-felső 1-2es fogaim szépen lyukasztják egymást, csak félek elmenni a fogdokihoz, igaz nem volt még negatív élményem, ne is legyen, adja Isten
Nagyon fáj ha az érzéstelenítőt beadják e két fogam töméséhez?? :S
Igazából ettől félek a legjobban, és nem is a töméstől... Jah és ha betömték, utána egyből, vagy akár közvetlenül előtte lehet fogat húzatni a jobb oldalamon, szal oda már nem hat ki annyira az érzéstelenítő, szal újat kell adnia, nem tom meg lehet-e csinálni :S
Az a fogam is sajna vésős téma lesz sajnos...

Bocsi az offért Bog

Új hozzászólás Aktív témák
- Vladik Brutal - Megjelent az orosz Half-Life
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Sorozatok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest