Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
válasz
cybercom78
üzenetére
Mondjuk pont C-ben nem lehet sokféleképpen megcsinálni
(PERL-ben erre majdnem 10 mód van, vagy tán több is), de értem én, csak ez ilyet jobb minél hamarabb az ember fejébe vésni (én is ilyen voltam). Struktúra helyett különálló változókat is lehet használni, de miért nem használják? Mert olvashatatlan a kód. Switch-case-nek az a lényege (meg, hogy kevesebbet kell gépelni
), hogy az összetartozó elágazások láthatóan és egyértelműen össze legyenek fogva. Másik a formázás, mert az olvashatóságot nagyon befolyásolja.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(PERL-ben erre majdnem 10 mód van, vagy tán több is), de értem én, csak ez ilyet jobb minél hamarabb az ember fejébe vésni (én is ilyen voltam). Struktúra helyett különálló változókat is lehet használni, de miért nem használják? Mert olvashatatlan a kód. Switch-case-nek az a lényege (meg, hogy kevesebbet kell gépelni
), hogy az összetartozó elágazások láthatóan és egyértelműen össze legyenek fogva. Másik a formázás, mert az olvashatóságot nagyon befolyásolja.