Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
válasz
cybercom78
üzenetére
Mondjuk pont C-ben nem lehet sokféleképpen megcsinálni
(PERL-ben erre majdnem 10 mód van, vagy tán több is), de értem én, csak ez ilyet jobb minél hamarabb az ember fejébe vésni (én is ilyen voltam). Struktúra helyett különálló változókat is lehet használni, de miért nem használják? Mert olvashatatlan a kód. Switch-case-nek az a lényege (meg, hogy kevesebbet kell gépelni
), hogy az összetartozó elágazások láthatóan és egyértelműen össze legyenek fogva. Másik a formázás, mert az olvashatóságot nagyon befolyásolja. -
buherton
őstag
Javaslom ismerkedj meg a switch-case szerkezettel, mert így nem egészen egyértelmű a kód, hogy mit is csinál. Meg ezt a java stílusú formázást sem ajánlom, mert átláthatatlanná tenni, hogy ki hova tartozik, ezzel szenvedjenek a Java-sok.
Nem mellesleg nagyon jó indulási alap a dolog
.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ASUS ROG Phone 8 gamer telefon (Snapdragon 8 Gen 3, 165Hz, IP68, 256GB), bontatlan,garanciális
- Eladó Samsung Galaxy s23( ha ma elviszed nincs postaköltség)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(PERL-ben erre majdnem 10 mód van, vagy tán több is), de értem én, csak ez ilyet jobb minél hamarabb az ember fejébe vésni (én is ilyen voltam). Struktúra helyett különálló változókat is lehet használni, de miért nem használják? Mert olvashatatlan a kód. Switch-case-nek az a lényege (meg, hogy kevesebbet kell gépelni
), hogy az összetartozó elágazások láthatóan és egyértelműen össze legyenek fogva. Másik a formázás, mert az olvashatóságot nagyon befolyásolja.