- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chea
csendes tag
Segítség!
Sajnos megpróbáltam a jailbreak-et, de a jelszó törlése ellenére is a "Bad CRC.." hibaüzenet után mégiscsak jelszót kér a gép, persze az előzőt sem fogadja el.
Szóval csak sikerült "téglásítanom" a gépem.
Lehet, hogy számít, de az EC mod is rajta volt. Ha jól tudom létezik valami Epromégetős hw megoldás is.
SOS segítséget kérnék, valakinek az elérhetőségét, aki elvállalja a törlést.
Előre is köszi. -
bb.bocs
őstag
sziasztok. lenovo w530 i7 verzió. Lehet whitelisttal mókolni? how to?
exet nem találtam hozzá, picit parázok biossal vacakolni ,de jó lenne ha oylan cuccot tudnék belerakni ami korszerűbb
ui: most olvaasom hogy donwgrade után (SMBIOSBIOSVersion G5ETB5WW (2.75 )) mehet a móka, de király
-
Chea
csendes tag
Sziasztok! Két kérdésem is lenne. Csak én bénázok az ISO fájlt letöltésével, mert "Requested URL (THINKPAD) does not exists in lang_method_url array." hibát dob az oldal vagy más is látott már ilyet?
Másik: vajon tudok-e majd legacy módban boot-olni titkosított fájlrendszerű linuxról a jailbreak után, vagyis megváltozik-e a gép (BIOS???) UUID-je?
Akárhogy is köszi a leírást!(így 1vyrain.iso nélkül már majdnem használható
)
-
törölt tag
Teszem azt, ha megpusztul a wifi kártya a gépben, raksz bele egy jobbat, korszerűbbet tudjad használni.
Mert alapból csak azokat tudod bele rakni amiknek az azonosítóját bele égették a bios -ban, gyárilag.Advanced menu, például az integrált videókártya által használt memória méretének beállitása fix -re. stb.
-
Mit értesz "feloldás" alatt..?
Én a le jelszavazott biosba lépést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPad topik
- ASUS routerek
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Formula-1
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ÚJ MacBook AIR 15,3 M4 CHIP silver 16GB/256GB SSD magyarországi! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 Gamer laptop , R7 8845HS , RTX 4060 , 16GB DDR5 , 2K 165HZ kijelző
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szám
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest