- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chea
csendes tag
Segítség!
Sajnos megpróbáltam a jailbreak-et, de a jelszó törlése ellenére is a "Bad CRC.." hibaüzenet után mégiscsak jelszót kér a gép, persze az előzőt sem fogadja el.
Szóval csak sikerült "téglásítanom" a gépem.
Lehet, hogy számít, de az EC mod is rajta volt. Ha jól tudom létezik valami Epromégetős hw megoldás is.
SOS segítséget kérnék, valakinek az elérhetőségét, aki elvállalja a törlést.
Előre is köszi. -
bb.bocs
őstag
sziasztok. lenovo w530 i7 verzió. Lehet whitelisttal mókolni? how to?
exet nem találtam hozzá, picit parázok biossal vacakolni ,de jó lenne ha oylan cuccot tudnék belerakni ami korszerűbb
ui: most olvaasom hogy donwgrade után (SMBIOSBIOSVersion G5ETB5WW (2.75 )) mehet a móka, de király
-
Chea
csendes tag
Sziasztok! Két kérdésem is lenne. Csak én bénázok az ISO fájlt letöltésével, mert "Requested URL (THINKPAD) does not exists in lang_method_url array." hibát dob az oldal vagy más is látott már ilyet?
Másik: vajon tudok-e majd legacy módban boot-olni titkosított fájlrendszerű linuxról a jailbreak után, vagyis megváltozik-e a gép (BIOS???) UUID-je?
Akárhogy is köszi a leírást!(így 1vyrain.iso nélkül már majdnem használható
)
-
törölt tag
Teszem azt, ha megpusztul a wifi kártya a gépben, raksz bele egy jobbat, korszerűbbet tudjad használni.
Mert alapból csak azokat tudod bele rakni amiknek az azonosítóját bele égették a bios -ban, gyárilag.Advanced menu, például az integrált videókártya által használt memória méretének beállitása fix -re. stb.
-
Mit értesz "feloldás" alatt..?
Én a le jelszavazott biosba lépést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az xx30 ThinkPad BIOS feloldásához a következő pár lépést kell megtennünk:1. Ellenőrizzük hogy az alábbi BIOS verzió...
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest