- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chea
csendes tag
Segítség!
Sajnos megpróbáltam a jailbreak-et, de a jelszó törlése ellenére is a "Bad CRC.." hibaüzenet után mégiscsak jelszót kér a gép, persze az előzőt sem fogadja el.
Szóval csak sikerült "téglásítanom" a gépem.
Lehet, hogy számít, de az EC mod is rajta volt. Ha jól tudom létezik valami Epromégetős hw megoldás is.
SOS segítséget kérnék, valakinek az elérhetőségét, aki elvállalja a törlést.
Előre is köszi.This ain't no technological breakdown, oh no, this is the road to hell...
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. lenovo w530 i7 verzió. Lehet whitelisttal mókolni? how to? exet nem találtam hozzá, picit parázok biossal vacakolni ,de jó lenne ha oylan cuccot tudnék belerakni ami korszerűbb ui: most olvaasom hogy donwgrade után (SMBIOSBIOSVersion G5ETB5WW (2.75 )) mehet a móka, de király
[ Szerkesztve ]
-
Chea
csendes tag
Sziasztok! Két kérdésem is lenne. Csak én bénázok az ISO fájlt letöltésével, mert "Requested URL (THINKPAD) does not exists in lang_method_url array." hibát dob az oldal vagy más is látott már ilyet?
Másik: vajon tudok-e majd legacy módban boot-olni titkosított fájlrendszerű linuxról a jailbreak után, vagyis megváltozik-e a gép (BIOS???) UUID-je?
Akárhogy is köszi a leírást! (így 1vyrain.iso nélkül már majdnem használható )This ain't no technological breakdown, oh no, this is the road to hell...
-
Airedhyal
aktív tag
Teszem azt, ha megpusztul a wifi kártya a gépben, raksz bele egy jobbat, korszerűbbet tudjad használni.
Mert alapból csak azokat tudod bele rakni amiknek az azonosítóját bele égették a bios -ban, gyárilag.Advanced menu, például az integrált videókártya által használt memória méretének beállitása fix -re. stb.
-
Mit értesz "feloldás" alatt..?
Én a le jelszavazott biosba lépést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest