- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
ezt végiggondoljuk, jogos a felvetés

-
-
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
ha úgy érted, hogy veszel egy hirdetést, és onnantól bárhányat adhatsz fel ingyen, akkor nem. azt jelenti a korlátlan, hogy így bármennyi hirdetésed lehet egyszerre, nem csak 8. az első 8 ingyenes, utána az azon felüliek fizetősek. ez eddig is így volt, de a 15-öt levittük 8-ra.
-
Üdv!
Mindenek előtt köszönet és le a kalappal mind azok előtt akik dolgoztak/dolgoznak az új apró átalakulásán de mint azt fentebb is írtam nekem nem jön be és nem értem azokat az irányelveket sem,hogy miért kell mindent összekavarni.
Nekem úgy tűnik,hogy mindenki ötletelt majd ment a kalapba és ha jó volt ha nem meg lett valósítva mert sorba került.
Az is biztos sokan lesznek akik befejezik az itteni hirdetéseket és lesznek akiknek meg ez a felület lesz a tuti.
Sok évig volt az Apró meghatározó a vásárlásaim során de piac beárazta a termékeket és nincsenek nagy ár különbségek persze vannak kivételek mint pl. a Vatera -
Ill az utolsó kérdés, lehet kicsit sok, de az okos ember kérdez.

Ha veszek hirdetés csomagot, jól értem hogy a hirdetések száma korlátlan lesz ezáltal? -
Dealer95
őstag
Lehet, hogy csak én nem találom, de az Ingyenes UP!-ok miként regenerálódnak, s hogyan vásárolhatóak?
Mert ma ugyan annyi van mint tegnap (azt hittem éjfélkor hozzáadódik majd x db). -
A logouton hozzászoltam tegnap, és azóta minden további szövegrész dőltbetűs lett... ☺ ugyanez a nézet a fototrend felől is.
https://m.logout.hu/tema/re_csabroncka_na_ezen_kiakadtam/friss.html
-
-
tancos
csendes tag
Hali!
A hardverapró privát üzenetei ,miért nem hozzák a az adott link utalást ,nekem hiányzik!!

-
adise
őstag
csak én nem találom, vagy most valaki profiljára menve nem lehet egyből látni az éppen aktiv hirdetéseit?
ezt szerettem -
-
Sziasztok!
Én elég csalódott vagyok az új arculat miatt, de igyekszem nem arról írni, hogy nem tetszik az új design, vagy hogy már nincs sajnos olyan nézeti mód, mint régen, hogy csak a szöveget látom (megszokásból így számomra átláthatóbb volt, de ez a legkevesebb).Egy ismerősömnek rage-eltem 1 órán keresztül, hogy most vége a világnak (elég sokat vagyok fenn HA-n), de igyekszem a remélhetőleg hasznos dolgokat átemelni, hátha

A régi pontrendszer jobban tetszett, mivel egyből fel lehetett készülni a "helyben alkudozókra" (kifizette az előre megbeszélt árat?), illetve egy vétel szerintem jogosan kap kisebb súlyt megbízhatóság szempontjából, mint egy eladás.
A hirdetéscsomag vásárlásánál a "hirdetési időtartam" félreérthető, most maga a hirdetett termék lesz 30napig aktív, vagy a hirdetéscsomag szól 30-60-90 napra? Én utóbbira tippelek, de még nem fizettem elő, így nem tudom.
Ezzel kapcsolatban nem teljesen értem, hogy az extra és ultra között az árazás hogyan jött ki, ugyanis ha nem nézem a bónuszokat, akkor az extra 30napra vetítve 245Ft, az ultra pedig 263Ft. Természetesen ezen nem múlik, csak nincs meg számomra a szokásos terelés a drágább felé. (a 2 vagy 3000 karakternek nem érzem igazán a jelentőségét)
Az eléggé fáj, hogy az eddigi szinteket (10 kép, 1500karakter, 15 hirdetés) mostantól meg kell fizetni, bár sajnos azt kell mondanom, hogy valamilyen szinten megértem. Én örülnék egy 1éves ultra-szintű csomagnak bónusz 10napnyi bármikor elhasználható kiemeléssel kb 2500Ft-os áron, ez elég kellemes dolog lenne.Több, korábban jegelt hirdetésnél nem látok erre utaló semmiféle jelzést, ez jelenleg elég zavaró, remélem javításra kerül.
Továbbá úgy tapasztaltam, hogy az összes hirdetés átkerült "keres" kategóriába, ez elég fura, bár nyilván idővel beáll akkor is, ha így marad.
Nekem hiányzik, hogy egy adott eladó profilja alatt is ott legyenek a hirdetései, így jelenleg meg kell nyitni egy hirdetését, hogy láthassam az összeset, de apró kényelmetlenség csak.Számomra zavaró, hogy az értékelések között meg lehet nyitni egyszerűen az adott hirdetést, amihez szól az értékelés, illetve eddig nem találtam meg, hogy hogyan lehet archivált hirdetést módosítani. (archivok mellett már nincs ceruza ikon) Adatvédelmi okokból ez számomra kellemetlen, mert eddig nem törődtem az archiv hirdetésekkel, mert úgy voltam vele, hogy kifejezetten keresni kell, ha valaki az előzményemet akarja látni, vagy HA adminok láthatják csak, ami nem zavar. (Nem rejtegetni valóm van, csak AKÁRKI ne nézegesse, hogy pontosan mit adtam-vettem és mikor.)
Elnézést a levél hosszáért, de nagyon szeretem a Hardveraprót, viszont arcul csapott a változás, de bízom benne, hátha így jobb hely lesz. -
Dealer95
őstag
Privát üzenet írásakor (hirdetésből indítva) jó lenne, ha automatikusan be lenne illesztve most is a hirdetés címe, mint eddig.
-
"alku szerint" opció lesz? Most nézegetem az újonnan felkerült hirdetéseket, és reflexből van 1 Ft-os, 10 Ft-os és 0 Ft-os hirdetés.
Szerintem mindenképp jobb lenne, ha az ilyen jellegű hirdetéseknél be tudnák pipálni a hirdetők, hogy "alku szerint" vagy "megegyezés szerint", mert ez így nem az igazi, hogy kiírnak egy hasraütésszerű árat, és a leírásban pedig kifejtik, hogy "ár megegyezés szerint".
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Parci, nem lehetne a képhiányos hirdetésekbe a hirdető avatarját és nick-jét betenni? Kicsit változatosabb lenne, mint a mostani...
-
-
Ez oké, csak szerintem még nagyon bétaként került ki... Rengeteg a dolog ahogy az látszódik, viszont tényleg rengeteg reply volt mindezekre, mégis ezzel indult el az új oldal...
Nem kételkedtem abban, hogy jobb lesz. Nagyon pofás, én maradok természetesen a felületen továbbra is

-
A régi PM kezelésben is volt lehetőség csillagozásra, ott a Csillagozott szálak külön kiemelődtek a névsor tetején.
Az újban nincs ilyen kiemelés.

-
válasz
LamerGyuri
üzenetére
bug
-
Nálam mobilon nem jön be a Szabályzat és a Mit tilos és törvényellenes eladásra kínálnom? oldal.
Két helyen is megjelenik, mindkét helyről "üres oldal" jön le. Gyakorlatilag ugyanaz a lap, csak más részére ugrik.
https://m.prohardver.hu/allando/alapelvek.html
Utóbbi "mobilos link" desktopon sem jön be. Ha "linkesítem" a RIOS motor átírja sima https://prohardver.hu -ra.
-
LamerGyuri
senior tag
Archív hirdetések újra aktívak; ez meg hogy?
-
regener
veterán
Meglévő hidetést ha szerkesztek akkor az enteres sortörés sokkal nagyobb sorközt mutat. Törölve a sortörést és újat csinálva viszont már normális.
Konkrétabban a meglévő dupla sortöréseket egy sortöréssé alakítja ami nagyobb sorközzel rendelkezik szerkesztéskor, ha rámentes úgy hagyva akkor pedig eltűnnek az enteres sortörések és egyben lesz a szöveg.
-
-
válasz
Graphics
üzenetére
Ment a teszt már napok (hetek?) óta, csak az a gond, hogy aki jelentkezett volna, azt visszautasították, mondván hogy "már van elég tesztelő", aki meg tesztelő lett, (mint az mostanra láthatóváv vált) nem végzett igazán jó munkát.
Nem véletlen, hogy a Tesztelés egy külön szakma jobb helyeken.
-
Geller72
veterán
"de mint mindig, most sem úgy működik, hogy "rohaggyámeg, miért nem válaszoltál már a kérdésemre, hiszen már órák óta feltettem!"."
-Nem igazán így írtam, úgy rémlik.
. komolyan kérdeztem, hogy nézegessem e a topicot, vagy csak jelentsem, hogy megint cumi van.(?). Esetleg várjak, hátha megjelenik a több száz, Lepsény környékén elmaradt feedbackem.
. -
-
válasz
Geller72
üzenetére
csak egy hibabejelentő topik ez is, és jönnek válaszok is, de mint mindig, most sem úgy működik, hogy "rohaggyámeg, miért nem válaszoltál már a kérdésemre, hiszen már órák óta feltettem!". látjuk, végiggondoljuk, ha olyan, javítjuk, aztán vagy visszajelzünk róla külön és egyenként, vagy nem.
de alapvetően minden hibát javítani fogunk, hiszen miért akarnánk bármit bugot benne tartani?

-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Az értékelési rendszer változott?
-
urak, lezso főfejlesztő úr egy picit kidől, mert 14374 órája fent van. holnap folytatódik a bugirtás!
-
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Lehet még itt hibákat jelezni?
Esetleg ha még nem írta volna senki akkor jelezném, hogy az adott kategória lapon tartózkodva nem működik a lapozás gomb megfelelően. ( Arra gondolok amit most következő blokknak kereszteltek el)
Ráklikkelve mitha a főoldalra ugrana és ott lapozna! Vagyis kilép abból kategóriából ahol böngésztem!Win 10 x64 Firefox 61.0.1 x64
Ami tetszik: végre lehet megyére szűkíteni

-
Dealer95
őstag
Eddigi észrevételek:
-Nem tudok értékelést engedélyezni. (500 Internal Server Error)
-Hirdetésnél, ha egy már feltöltött képet ki akarok törölni, ugyan úgy ott marad mentés után.
-Privát üzenetbe nem lehet képet feltölteni, csak belinkelni.
-Privát üzenetek között nem lehet keresni
(felhasználó szerint, vagy épp üzenet tartalma szerint, ez PH!-n tökéletesen működik)-Részletes keresésen belül a felhasználóra való keresés hiányzik nagyon
-Ha valakinek az adatlapjára megyek, nem hozza be a hirdetéseit (s mivel felhasználóra külön nem lehet keresni, így kb. lehetetlen jelenleg egy adott felhasználó hirdetéseit kilistázni)
-Jó lenne, ha most is el lehetne rejteni az értékeléseket a profil oldalon, (mint a régi rendszerben) mert feleslegesnek érzem az összes szöveges értékelés kilistázását amint rákattintok a saját/más profiljára.
-Hirdetéseim kezelésénél az archivált, nem aktív hirdetések kerülhetnének egy külön megnyitható fülre.
Egyelőre ennyi...
-
Bodz
nagyúr
Ár megadásnál lehet mínuszba is menni.
-
flymi
addikt
Összekutyulódtak az "elmentett apróim". Nem tudom mi alapján rendezte át...
Archivált hirdetést miért nem jelöli valahogy? 1000 éve ismerőstől vásárolt cucc olyan, mintha még mindig aktív lenne. Jegelt hirdetésnél hol a hópihe?
-
tancos
csendes tag
Sziasztok ,remélem az adminoknak könnyebb lett az új felülettel,nekem a régi jobban tetszett,...ezek a színek?? Én inkább csak a Hardveraprót látogatom. Egyébként gyorsak voltatok le a kalappal az integrácóért, remélem nem készültök eladni ??

Üdv Bocha-nak! -
flexxx
tag
Halihó!
Nagyon tetszik az új design, emlékeztet a 2013 előttire, amit kimondottan szerettem, kisebb felturbózásokkal.

Ami viszont böki a csőröm, hogy eddig ugyebár az oldalra belépve egyből látta az ember, ha új privát üzenete érkezett, viszont ez most almenübe került. Esetleg nem lehetne egy olyat csinálni, hogy a jobb felső sarokba a profilkép mellé kerülne egy boríték ikon, ami mellett értesítésszerűen felvillanna a beérkezett új üzenetek száma, az ikonra kattintva meg bedobna az üzenetek közé?
"A Vakera is felébredt a téli álomból, ott is bevezették az egyszerű PayPal fizetési módot, illetve látom azt mit akarok venni, látom mibe fog kerülni a posta, csak leütöm és tádám, ennyi, nem kell esszét írni a másiknak."
Nem tudom hogy vagy vele, személy szerint nekem a Vatera a kegyetlen szenvedés, a használhatatlan felületüktől kezdve, a nevetségesen nehéz kommunikáción át, egészen a fizetésig (és persze a helytelenül feltüntetett postaköltségekről hadd ne beszéljek). Szívesebben váltok itt egy eladóval 4 privát üzenetet, amiből 1 a lakcímem, 1 pedig az ő számlaszáma(, és már úton is van a csomagom), mint hogy a Vatera beépített hulladék kérdezz-felelekén keresztül nagy nehezen megtudjam amit akarok, aztán a leütés után e-mail-ezgessek vele. De legyen ennyi elég a hülyeségemből, órákat tudnék idegeskedni az oldalukról.
-
Geller72
veterán
Valamikor nagyon régen, megváltoztattam az accom, az akkorit most más használja (nem én adtam neki, hanem a rendszer, mivel töröltem magam és a név szabad lett), nekem lett egy új, a mostani. Nevezzük mondjuk V1.0-nak azt a rendszert. Amiben már az új accom volt. Lett hozzá jó néhány száz csak pozitív feedback, ami nekem - és szerintem sok más embernek is - nagyon fontos volt. A V2.0 rendszer aktiválásával MINDENT elbuktam. Ok, nagy levegő... Eltelt pár év, megint összejött több száz csak pozitív értékelés. Erre most jött az új rendszer, ami már csak 63 értékelést mutat.
. Írhatnám, hogy nagyon szomorú, vagy kiba mérges vagyok, de nem írom. Egyszerűen csak nem értem, hogy miért nem lehet valamit 1:1-be átvinni, ha új front/backend-et vált egy site. (?). Az már csak hab a tortán, hogy a már lejárt INGYENES hirdetéseimet csak pénzért lenne hajlandó a rendszer újraaktiválni. Ez az előzőnél még ingyenes volt, gondolom ez a mostani fjúcsör nem véletlen, ezután már ez is fizetős lesz. Szépen, lassan nem marad olyan tulajdonsága az aprónak, amiért érdemes lenne itt hirdetni. Írom ezt úgy, hogy azért alapvetően pénzért szoktam legtöbbször hirdetni. 
Biztos lenne még pár hiba, ha jobban belematatnék, de semmi kedvem hozzá.
. -
A PM -eknél nincs "Válasz" link, csak az "Új".
A régi oldalon volt (azaz van, ha Prohardver-en nézem a PM-eket).
-
flymi
addikt
Jó lenne ha a hirdetéseimből egyből be lehetne ugrani az egyes kategóriákba... Szerintem. Csak mert "régenmindenjobbvót".
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Logout nem fog változni még remélem, ennyi változással nem birkóznék meg egyszerre.

-
DS39
nagyúr
Szokni kell, de nekem jobban tetszik. A mobil nézet is jó.

-
válasz
enginev3.0
üzenetére
a privátok, hirdetések stb. = klikk az avatarod

-
flymi
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Csak eladni nehezebb mint venni.
De végülis... -
enginev3.0
félisten
Az ajánló át mehetne bal oldalra, ami tök üres
A fontos tudnod rész meg feljöhetne - ha már fontos tudni -, plusz vissza kerülhetne a privátüzenetek, hirdetéseim stb... rész
Ne keressétek a pozitív értékeléseket, itt vannak
[link] -
flymi
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ja, nekem is bedobott egy harmadolót.
-
regener
veterán
-
enginev3.0
félisten
Fent jobb oldalt a kis képedre kattintva ott lesz, szerintem is felesleges volt eldugni, kényelmes volt hogy rögtön elérhető volt a privát üzenetek, saját hirdetések stb... rész
Nekem több mint az értékeléseim fele tűnt el
Ha rá megyek fent a kis képemre, és a saját nevemre kattintok, akkor egy teljesen új oldalon dobja be az adatlapom, szerintem feleslegesen
-
flymi
addikt
Hát gyerekek, nem tudom miért kellett eldugni a saját apróhirdetéses gyorslinket, mert az istennek nem találom...

Meglett... Ezt még szokni kell.Vevőmágnes, háttérszínezés, kiemelés, hirdetés csomag?!
Istenem...A régi rendszerben 10 ingyenest lehetett feladni ha jól emlékszem? Olyan rég volt, a fene se emlékszik már rá...
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
nem tudom, hogy hogy bírtuk kihagyni (linket akartunk, ami után bejön egy normál hirdetés lista őrá szűrve), de a lényeg, hogy meglesz hamar.
-
enginev3.0
félisten
Ha valakinek rá megyek az adatlapjára, hol találom a hirdetéseit?
-
Adott felhasználó hirdetéseire, hogy keresek?
-
B-L-A-C-K
titán
Tudom hogy lesz@rjátok hogy ki mit ír mert majd megszokjuk, de ezt a full vakító, szemnek abszolút nem előnyős full fehér alapot miért kell erőltetni

-
(látjuk a feedbackeket, köszönjük, mindent elolvasunk és végiggondolunk, lesznek még változások UI téren is, funkciókban is)
-
Sziasztok!
A régi oldal nekem sokkal jobban bejött, de hát ez van. Amik nálam gondok: mobil kategóriát nézem ahogy a következő oldalára lépnék át tesz a hardver hirdetésekbe.
Kérdések: Megvett UP-ok hova kerülnek? A kapás figyelővel mi lesz?
Illetve mobilon nálam is nagyon kusza, olvashatatlan az oldal, össze van csúszva. -
Đusty
addikt
A saját pontjaimat hol tudom megnézni? Idáig a jobb felső sarokban láttam magam és ha jött privát üzenet, azt is jelezte és rá lehetett nyomni, most ilyen nincs.
-
dr.Mura
tag
Hogyan tudok arra szűrni, hogy általában milyen hirdetések vannak Győrben? Eddig ez volt nekem a leghasznosabb funkció.
-
Nekem egyelőre tetszik, de ahogy a réginél, az újnál is megvan nálam az a hiba, hogy nem minden hirdetést tudok elmenteni. Az egyiket engedi, a másikat nem. Lehet, ez valami extra kedvesség egyes eladók felé?

-
-
dwd1
tag
pls állítsátok olvasottra az összes üzenetemet mert 2 olvasatlant ír, de sztem nincs olyan. meg jó lenne tudni állítani, hogy hány dbot szeretnék látni

és az is tuti hogy bőséggel 90 értékelés fölött voltam.
szvsz sikerült elb?szni vmit ami bejáratott/megszokott volt és úgy-ahogy jól működött
-
-
MasterHUn
senior tag
Hiányolom a gyártók szerinti szűrést a részletes keresőben.

-
apaszka
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Alakul ez.
-
-
orion1025
őstag
válasz
Graphics
üzenetére
Értelmezd ahogy akarod, de rém gyenge lett ez a felállás is. A régi apró nem hiányzik, nem is sírom vissza, bár tény, anno nem örültem a leváltásának, mert volt egy varázsa, ami oda szegezte az embert elé, és csak random keresgélt az oldalon. Én ugyanúgy adok-veszek mint régen, csak már nem itt, mert eladni sem lehet, ha az ember nem 64gigás VGA-t hirdet, vagy Alma s16-ot. Arról nem is beszélve, hogy annyira kevesen hirdetnek itt, hogy sosem találni átlag termékeket, szemben a konkurens oldalakkal, ahol milliószor nagyobb a választék. Ez az üzenetet írunk a másiknak és nyűglődünk mire az üzlet végére érünk pedig megér egy misét, mert nekem már herótom van ettől, mennyivel kényelmesebb egy Ebay vásárlás és eladás szempontjából is, értem ezt a gyors fizetés opcióra egyaránt. A Vakera is felébredt a téli álomból, ott is bevezették az egyszerű PayPal fizetési módot, illetve látom azt mit akarok venni, látom mibe fog kerülni a posta, csak leütöm és tádám, ennyi, nem kell esszét írni a másiknak.
Biztosan van olyan, akinek jó a HA, de én azt veszem ki a szavaidból, hogy ha az oldalon három ikon lenne csak, Te akkor is itt hirdetnél, mert csak arra használod. Hát ez sajnos nem így van, egy jó oldal megfogja a célközönséget, és "rabul" ejti, mert van oka keresgélni, kutakodni, random módon nézelődni. Na ez az ami hiányzik a régi oldal megszűnése óta, hogy egy üres és élettelen valami lett az egész, szemben a lapcsalád többi tagjával, amik egy teljesen más összképet adnak, mutatósak, és arra ösztönzik az embert, hogy böngésszen rajtuk (ilyen például nekem a Gamepod, hogy totálisan nem érdekelnek már a játékok, de a tartalom és a tálalás miatt szívesen nézelődök rajta). Szerintem teljesen szuper kis egyveleg az egész, de az apró része annyira kilóg a sorból, hogy az valami borzalom.
De hogy ne csak szavakkal dobálózzak. Anno a Vatera felé tettem több javaslatot is, miképp lehetne jobbá és egyszerűbbé tenni az oldalt, és ezek közé tartozott a Vaterafutáros automatikus címirat kitöltés is, ami meg is valósult. De mondhatnám az Ebay felé nyöszörgött ötleteket is, amiből szintén van megvalósított példány.
Elhiheted, hogy nagy rajongója vagyok 2008 óta ennek a közösségnek, akkoriban az apró része miatt regisztráltam, de ami lett belőle az nem túl kegyes hozzá.
-
a hirdetéscsomagoknál mi a normál statisztika, és mi az extra?
-
hirdetés alatt -- "user" további hirdetései -- jó lenne ha kattintható lenne, ami kiadná az illető összes hirdetését -- na ez gyors volt

hirdetéseim kezelésénél: az előresorolás funkció szerintem eléggé el van rejtve, valahogy tudatosítani kellene a egységsugarú userben, hogy ottvan.

-
DeFranco
nagyúr
válasz
freddirty
üzenetére
respisponzív megmondták.
ez is egy response végül is

-
sb
veterán
Köszi.
Viszont a hardverapró töredék szóra is keres, jelenleg is:
"msung": 1279 találat.Ez egyébként elég fontos szerintem. Én speciel ezért nem tudok normálisan keresni j*fogason és társain.
Típusszámra lehetetlen érdemben rákeresni, pl. egy TV/alaplap/telefon... akárminél.
Vagy tágabb keresést indítani, pl. B350 lapok... az AB350 kiesik. Ugyanez 40MU vs UE40MU, Vagy ne adj isten 40M és teljes sorozatot dob ki... sorolhatnám napestig.Érzékeltetésképp:
Említett oldalakon vagy eleve bele se kezdek a keresésbe inkább vagy ha van időm végigkattintgatom az első 20 oldalt vmi nagyobb dimenzióra szűrve.
Ezzel szemben itt a hardveraprón 1-2db pár karakteres gyors keresés és mindent látok ami érdekel.
Szerintem ez eléggé befolyásolhatja a forgalmat is. -
Sanya
nagyúr
Hajrá migrálás!
-
Domonkos
addikt
Van lehetoseg bejelentezni olyan bongeszobol ami nem tamogatja (vagy ki van benne kapcsolva) a javascript?
En egyelore nem talaltam semmi modjat hogy belepjek nelkule.
Jut eszembe; a mostani HA-n sem tudok js nelkul bejelentkezni, csak cookiezsonglorkodessel...
-
The DJ
addikt
Teljesen rendben lesz ez

Viszont a felhasználóra való keresés tényleg jöjjön vissza, napi szinten használom, meg van nyitva pár eladóra való keresés a böngészőben és sűrűn frissítem,hogy ne maradjak le semmi olyan termékről, ami érdekelhet tőlük.
-
sb
veterán
A design alapján rögtön beugrott 1-2 online apró portál és arról a kereső defektjei úgyhogy itt is kipróbáltam:
Töredék szóra tényleg nem lehet keresni vagy én vagyok ennyire béna?
"msung" : 0 találat. -
Véleményem szerint sok ember azért elégedetlen az "új" dolgokkal (köztük én is) mert egész egyszerűen a
"mi érdekünkbe,mi előnyünkre,nekünk jó legyen" címszavak után már annyi átverést,bosszúságot élt át az ember,hogy már a fejlesztés,fejlődés szóra is görcsbe rándul a gyomra.
Gondolok itt az "előre bejelentett MKB bank szoftver fejlesztésre" de arról nem volt szó hogy az összes többi bank szoftvere is megbolondul.
Asus-nál a régi RMA felületen 3 perc alatt le lehetett jelenteni egy hibás készüléket most ez 10-15 perc és nem kapsz infót a szervizeltetési igényed elküldéséről...
Nyitottam számlát a Posta Banknál amikor a szerződés már ki volt nyomtatva akkor látom,hogy FHB bank.Nem érdekelt különösebben a dolog csak amikor minden figyelmeztetés,tájékoztatás nélkül Takarék Bank lett belőle aminek a szoftvere széthullott a fentebb említett időben.
Hosszan lehetne sorolni a "szoftver fejlesztés" és "weboldal fejlesztés" okozta bosszúságokat.
Persze én is tudom,hogy szükség van rájuk csak néha a bosszúságok sokasága eltörpíti a fejlesztés okozta esetleges előnyt.
A félig letesztelt autós szoftverek ami miatt az út szélén maradsz a verdáddal.A mosógéped szoftvere ami csak 25 hónapig képes a géped működtetni.A közlekedést figyelő szoftver ami miatt jogtalanul büntetnek meg mert hibásan van megírva.... -
Dealer95
őstag
Főoldalon hiányzik a részletes keresés (csak miután rákerestem valamire, akkor jön be ez az opció, felesleges kattingatást, keresést generálva)
Továbbra is hiányzik a felhasználóra való keresés.
-
Dealer95
őstag
Mobilon a bejelentkezés részt nagyon "gyengének" tartom.
Lehetne rögtön egy rögzített helyen, felirattal, mert most nagyon el van rejtve szerintem.Privát üzenetek között nem lehet keresni (mobil, chrome).
Mobilon nem találom, hogy hol lehetne képet feltölteni (nem beilleszteni máshonnan linkelve) privát üzenet írásakor.
Hiányzik az számomra, hány új, olvasatlan üzenetet kaptam éppen xy-tól (mint pl. ahogyan azt a Prohardver felületen jelzi)
-
Semmi nem gátolta meg abban, hogy ugyanannyit adjon el... Sőt több lehetőség is volt pl. frissen felkerülő cuccok megcsípésére...
Igen, olvastam már ilyet, az új az csípőből szar, ki se próbálja a funkciókat, de szarnak van titulálva...
Ez van. Én várom, és msot őszinte leszek... Én se adok el már annyi cuccot mint régen... Mert dolgozok, és nincs már annyi időm ezzel foglalkozni... de nem kenem az oldalra...
-
-
válasz
orion1025
üzenetére
DE akkor ne azt mondd, hogy soha nem adtál el semmit az új felületen...
Adtál el, nem keveset. Pont. Én se "hazudozok"

Tudod üzleti szempontból nem lehet mindenki igényének megfelelni..
Használni akarod, vagy nézegetni? Mert most utóbbit mondod, de az előbbit szeretnéd... Akkor hajrá

Legyen fejlődés, a régi köhög, az azelőttire meg nosztalgikus emlékek miatt gondol az ember, de már akkor sajnos gyengécske volt... Csak használtuk, megszokásból. Akkor az is jó volt... Lehet nem kéne az most neked már...
Meg én azért vagyok olyan rugalmas, hogy mobilról töltenék fel közvetlen, nem 5-6 lépésben... Erre kínál opciót az új is.
@Lauda: Nem hát

-
orion1025
őstag
Köszönöm kérdésed! Ilyen oldal sajnos nincs. A jófogás faék, ha egy kicsit tupírozva lenne, illetve lehetne részletesebb almenükben hirdetni, akkor lehetne egy egyszerű és pofás oldalt kihozni belőle. Én Vaterázok aktívan az aktuális HA megjelenése óta, de az is egy vicc megvalósítás tekintetében. Egy hirdetési oldalra nem kell a csicsa, az össze-vissza stílusok keveredése, ami a béta oldalon is látszik. Egy félig mobilos, félig asztali förmedvény tárul az ember szeme elé, ami olyan, mint egy több ember ötletéből összetákolt agyszülemény. A bejelentkezési részen erősen megmosolyogtam, a legördülő menü szintén kritikán aluli, mert egy odabiggyesztett valami lett, ráadásul az oldalon minden orbitálisan nagy, ez a rész meg olyan, hogy na ennek itt van egy kevés hely, akkor csapjuk oda. A legördülő menüs megoldás szerintem tök felesleges, akkor már maradhatna egy olyan menüpont a belépésnél, ahol elérhetők az alap funkciók, de ez így silány megvalósítás. A mostani aprón lehetett volna finomítani, de ez az új design teljesen felesleges volt, pláne ekkora nagy méretben megvalósítani, mert minden egy nagy paca a monitoron, ráadásul a lapcsalád többi részéhez egyáltalán nem passzol a mostani apró sem, az új meg pláne. Ez az egész még béta verziónak is rossz, mert ha megnyitok egy üzenet, akkor az oldal úgy néz ki, mint egy házi barkács atw, vagy mint egy bugyuta mobilos böngésző által átalakított végtermék. Én nem vagyok a fejlődés ellen, a mostani oldal sem tetszik a megjelenése óta, ezért is hagytam fel a használatával, de ez sem lesz a barátom azt már most látom, így remélem "hamarosan" ez az új oldal is kukázva lesz. Sajnos megint nem a felhasználó volt az első, hanem egy elképzelt vízió lett megvalósítva, és le van tudva azzal, hogy a rinyálás után majd mindenki megszokja. Hát nem tudom, elég sok embert ismerek, aki leszokott a jelenlegi oldal miatt az adok-veszek üzemmódról, úgy mint ahogy azt én is tettem, mert már vásárolni sem szoktam, nem még eladni. Persze ez az egész az én véleményem, de azt gondolom nem vagyok ezzel egyedül.
Duliee:
Hány üzlet is kell ennyi év alatt? A régi oldalon brutális mennyiséget lebonyolítottam, itt a HA-n csak azt árultam amiről tudtam hamar elmegy. Szóval igen, nekem aki ebből hoz össze nem is keveset havi szinten, ez hitvány mennyiség az itteni eladásra levetítve... Arról nem is beszélve, hogy mióta nem foglalkoztam az itteni hirdetésekkel, sőt, már hosszú ideje eszembe sem jut hirdetni itt bármit is.
-
válasz
orion1025
üzenetére
Az a baj, hogy azt írod le van maradva 5 évvel, de ha kb. csak ignoráltad az oldalt az új felülettel, akkor végülis az oldal maradt le vagy Te?
Neked a változás nem szimpatikus, de az ezeréves csehszlovák régi felületekhez bármennyire is kötődik nosztalgikusan az ember, a 2018-as évadban bizony egy reszponzív felület nélkül kuka bármelyik weblapcsalád...
Egy csokorban azért fogalmazd meg a negatív kívánalmaidat, de mint kérték, úgy, hogy azért ne sértegetés legyen, hogy rengeteg munkát tesznek bele...
Építő jellegű kritikát próbálj megfogalmazni. Az segít.. Ne a levegőbe.
Mondjuk egy hardveres eladási oldalon a képfeltöltés eléggé elsődleges szempont..
Illetve azért, na... Azt mondod, hogy nem használtad a régi megszűnése az újat... Tényleg?
Azért ne kamuzz már.
én is szoktam bullshitelni, de nem ekkorkát...Akkor ezek csak úgy bekerültek, azt se tudod hogyan? , Az DURVA!
-
orion1025
őstag
Én csak most értesültem erről az egész jelenlegi formációról, de ez valami eszméletlen (negatív értelemben). A régi HA megszűnése óta szinte nem is használtam a jelenlegit, mert valami borzalom az is, de az új überelni tudja. A "Keress Magyarország egyik legrégebbi online piacterén!" duma meg egy rossz Vatera+Jófogás egyvelege lett. Személy szerint azt veszem észre, hogy a lapcsaládon történő változtatás mindig le van maradva az aktuális (esztétikus) oldalaktól minimum öt évvel. A mostani megoldásról egy gagyi képfeltöltő oldal jut eszembe, szerintem egyáltalán nem illik a jól megszokott formavilágba, bár ez persze az én véleményem, de az egykori kedvenc oldalam teljesen tönkre lett téve...
-
válasz
totya694
üzenetére
Azt se felejteném ki a számításból, hogy előfordul, az eladót és/vagy a vevőt nem érdekli az egész értékelősdi. A piros pontos és a jelenlegi rendszerben is többször előfordult, hogy azért nem "piros pontoztunk", értékeltünk, mert az eladót például nem érdekelte a dolog. Tehát szerintem ennek pont így van értelme, hogy rájuk van bízva, döntsék el a felek, hogy értékelnek-e, vagy sem.
-
Nem azt mondom,hogy kötelezővé kell tenni csak így nem sok értelme van.Nekem bejött a régi "piros pontos"
rendszer is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bár manapság megmosolyogtató de akkoriban nagyobb elismerést is jelentettek a pontok mert csak "adható" volt és tortúrával járt.
A régi szép idők -
Dealer95
őstag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Az úgy nagyon is jól van...
Annyiszor próbált meg olyan ember értékelni aki nem is vett semmit, hogy hihetetlen.
Ha pedig az eladó azért nem engedélyezi a megtörtént üzlet utáni értékelést, mert nem akarja a negatív értékelést, akkor azt a jelentem mint eladót/vevőt/hirdetést résznél tudod kezdeményezni, s a moderátorok külön engedélyezik neked.Más weboldalon sem kötelező az értékelés (pl. eBay).
-
Az értékelésnek sincs sok értelme mert nem "kötelező" így csak azok értékelnek akik akarnak...
A hirdetések nézettségi számlálóját meg inkább el kellene távolítani mert ha valaki hirdet és azt látja,hogy egy hét alatt csak ketten nézték meg a hirdetését akkor igen csak könnyen "kedvét veszti" és már megy is másik felületre hirdetni.Ezzel is sok hirdetőt lehet veszíteni.
A csomagot nem küldő hirdetők hirdetéseit is külön lehetne venni... -
Pár évvel ez előtt is megemlítettem,hogy a jegelt és lejárt hirdetéseket ne a "pecsételős" agyrém megoldással oldjátok meg.
Több ízben hasznos "lehetett" volna 1-1 lejárt,jegelt hirdetésnél ha nem takarja a ki a pecsét a S/N-t vagy egyéb fontos infót.
Ha már valaki ezt olyan jónak gondolta(mert meg lett valósítva)akkor legalább egy áttetsző pecsét megoldás is eszébe juthatott volna. -
Na erről lemaradtam, de nagyon jó az új design.
Valamikor egy cikk is lehetne, hogy milyen volt, milyen lett. Emlékszem még a most futóra milyen nehezen ment az átállás.
Hirtelen nem találom a szűrés felhasználóra részt, de majd estefelé átnézem
-
Üdv!
Nekem a jelenlegi sem jön be és a következő sem fog

-
Louro
őstag
válasz
üzenetére
Mondjuk ideális lenne a kép kötelező jelleggel. Kicsit jobban mutatna az oldalon, igényesebb hirdetői felület lenne.
Szerintem nincs olyan termék a bolhán, amiről ne lehetne képet csinálni. (Account árusítása úgyis tilos.)
De, ha nem kötelező, akkor meg jó lenne, ha lehetne rá szűrni. Szerintem sokan élnének vele.
Ha valaki csak annyit ír, ohgy iPhone occsóér' eladó, akkor nincs ott, hogy melyik széria és milyen színű. De a kép sugallná talán.
(Bocsi, csak brainstormingoltam magamban.)
-
Dealer95
őstag
Kérdés:
A már megvásárolt kiemelések / előresorolások / UP-ok az új rendszerbe is átkerülnek majd?
Tehát ha van előresorolásom mondjuk még 2 hónapra, de 1 hónap múlva aktiválódna az új oldal, akkor ott tovább folytatódna az előresorolás, míg le nem jár? -
hhenry
őstag
Nagyon jó lenne szerintem ha valahogy a réginek csak a külsejét meg lehetne tartani.
Egyébként azt leszámítva hogy a külseje nem tetszik,maga az oldal jó lett.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Autós topik
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Automata kávégépek
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)