Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem egy tegnap kifizett szoftver kódért használhatatlan kódot küldött egy tag. Mellé kifogást is kaptam, mikor jeleztem.
Egy kicsit még várok, hogy mi lesz a reakció, majd hétfőn már lépek is az örsre.Régen volt már ilyen incidensem, de úgy látom, kezd újra divatba jönni.
-
törölt tag
Most hallom először a Normika nevet és a kereső se ad használható találatot. Gondolom, valami nagyüzemi csaló lehet, van link, ahol átfuthatom a munkásságát?
-
GreatL
őstag
A rendőrség le sem tojta a 60 ezer forintos átvertségemet... úgy látszik, kapitánysága válogatja...
-
Alpi.
addikt
Nekem is volt hasonló eset ! Kis értékkel átvertek, de úgy voltam vele, hogy ennyiért nincs értelme feljelentést tenni. (tán 7-8.000 Ft volt) Aztán egyszercsak jött egy levél a rendőrségtől, hogy én utaltam-e XY-nak hónapokkal előbb. (talán egy év is volt már, de nem zárnám ki, hogy kis föle is) Kiderült, nem én voltam az egyetlen és utánam, a sokadik valaki feljelentette. A rendőrség szépen elkezdte göngyölíteni az ügyet és összeszedegették a károsultakat. Egyből több rendbeli lett a kisértékű csalás és (mint kiderült) még visszaeső is volt, úgyhogy letöltendő lett a vége ! Ilyen pár ezer forintos átverésekből ! Csak azért írom le, hogy okuljatok a hibámból, fel kell jelenteni ! Én sem számoltam azzal, pedig utólag elég evidens, hogy nem csak engem vert át az illető. Az ügyben eljáró rendőrök munkáját ezúton is köszönöm !
-
Laraxior
titán
Nah Pistit megfogták? Megint?
-
Zvonimir
újonc
Engem most akar átverni egy tag, a feljelentést nyilván meg fogom tenni ellene (szintén 7e forintról van szó). Azért is kellemetlen lesz neki, mert az anyja számlájára utaltam a pénzt, így az anyját is be fogják idézni tanúként. Törölte a hirdetést, olyan láma kérdésem van (mert eddig még nem ütköztem 8 éve alatt ilyen problémába itt), hogy van arra mód, hogy negatív értékelést adjak neki, tehát, hogy a többieket ne tudja átverni?
-
janeszgol
félisten
Én 7 ezer forintért is simán feljelentettem az illetőt. 1 nap haladékot kér, lejárta után pár órával már el is küldtem a feljelentésem.
Egyszer "csaptak be". Azért tettem idézőjelbe, mert ezt sejtettem, és kockára tettem az összeget. Nem haltam éhen. -
tserrof77
őstag
Ez örvendetes!
Már csak azt nem értem, normika hogy a fenében lehet még mindig szabadlábon, hiszen nála már nagy értékre és folytatólagosan elkövetett csalás sorozat van...
-
válasz
muszurkefal #1 üzenetére
Most tudtam meg én is nem régen, hogy egy Egri illetőségű illető is volt aki csaló, kérdés ő visszaeső volt e.
Én még jól jártam, mert a pénzem meglett, de ez utólag derült ki, hogy jók voltak a megérzéseim, hogy itt bűzlik valami. -
muszurkefal
aktív tag
Nem akarok politizálni, de van pár ember az országban, akiket nem pár ezer forintért kellene feljelenteni. Tényleg rossz a közvélekedés, mert a pár ezer forintért lecsuknak, de pár milliárdért kitüntetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sajnos volt egy csalónk, aki évek óta visszajárt. Nem volt egy Normika (bár ugyanúgy saját néven, saját számlaszámmal...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest