Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Nekem egy tegnap kifizett szoftver kódért használhatatlan kódot küldött egy tag. Mellé kifogást is kaptam, mikor jeleztem.
Egy kicsit még várok, hogy mi lesz a reakció, majd hétfőn már lépek is az örsre.Régen volt már ilyen incidensem, de úgy látom, kezd újra divatba jönni.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
törölt tag
Most hallom először a Normika nevet és a kereső se ad használható találatot. Gondolom, valami nagyüzemi csaló lehet, van link, ahol átfuthatom a munkásságát?
-
GreatL
őstag
A rendőrség le sem tojta a 60 ezer forintos átvertségemet... úgy látszik, kapitánysága válogatja...
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Alpi.
addikt
Nekem is volt hasonló eset ! Kis értékkel átvertek, de úgy voltam vele, hogy ennyiért nincs értelme feljelentést tenni. (tán 7-8.000 Ft volt) Aztán egyszercsak jött egy levél a rendőrségtől, hogy én utaltam-e XY-nak hónapokkal előbb. (talán egy év is volt már, de nem zárnám ki, hogy kis föle is) Kiderült, nem én voltam az egyetlen és utánam, a sokadik valaki feljelentette. A rendőrség szépen elkezdte göngyölíteni az ügyet és összeszedegették a károsultakat. Egyből több rendbeli lett a kisértékű csalás és (mint kiderült) még visszaeső is volt, úgyhogy letöltendő lett a vége ! Ilyen pár ezer forintos átverésekből ! Csak azért írom le, hogy okuljatok a hibámból, fel kell jelenteni ! Én sem számoltam azzal, pedig utólag elég evidens, hogy nem csak engem vert át az illető. Az ügyben eljáró rendőrök munkáját ezúton is köszönöm !
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
Laraxior
titán
Nah Pistit megfogták? Megint?
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Zvonimir
újonc
Engem most akar átverni egy tag, a feljelentést nyilván meg fogom tenni ellene (szintén 7e forintról van szó). Azért is kellemetlen lesz neki, mert az anyja számlájára utaltam a pénzt, így az anyját is be fogják idézni tanúként. Törölte a hirdetést, olyan láma kérdésem van (mert eddig még nem ütköztem 8 éve alatt ilyen problémába itt), hogy van arra mód, hogy negatív értékelést adjak neki, tehát, hogy a többieket ne tudja átverni?
-
janeszgol
félisten
Én 7 ezer forintért is simán feljelentettem az illetőt. 1 nap haladékot kér, lejárta után pár órával már el is küldtem a feljelentésem.
Egyszer "csaptak be". Azért tettem idézőjelbe, mert ezt sejtettem, és kockára tettem az összeget. Nem haltam éhen. -
tserrof77
őstag
Ez örvendetes!
Már csak azt nem értem, normika hogy a fenében lehet még mindig szabadlábon, hiszen nála már nagy értékre és folytatólagosan elkövetett csalás sorozat van...
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
addikt
válasz muszurkefal #1 üzenetére
Most tudtam meg én is nem régen, hogy egy Egri illetőségű illető is volt aki csaló, kérdés ő visszaeső volt e.
Én még jól jártam, mert a pénzem meglett, de ez utólag derült ki, hogy jók voltak a megérzéseim, hogy itt bűzlik valami. -
muszurkefal
aktív tag
Nem akarok politizálni, de van pár ember az országban, akiket nem pár ezer forintért kellene feljelenteni. Tényleg rossz a közvélekedés, mert a pár ezer forintért lecsuknak, de pár milliárdért kitüntetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM