- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amig boldban dolgozamtam nagyon keveset hoztak vissza ,az igaz ami visszajött az füst.De mind1 ha szerinted nem jo nem jo.
flash nél az a problémám hogy a flashrom nem látja (összes verziot végigprobáltam)az atiflash meg beletörölt majd not erase flash hibával kiszált.( az is csak a 4.04 es verzioig látja a karit)
dosban otthon vagyok ( jo néha dolgozni a volkov commanderrel .. én xt-n kezdtem) ha tusz olyan verziot ami ir rv530 as kártyát légyszi pötyögj le hogy mit csináljak
flesseltem már karikat nem eggyet de ez most szivatvimes:
kb sejtettem hogy leharapja de nem izgat..(hd graphicshol van az) még futok vele pár linux kört aztán hackintos lessz a következö projekt win nem hoz lázba... az van a nagy gépemen
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- Google Chromecast topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest