Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Atiflasht sose használtam, flashromnak látnia kellene
Ha kilistáztatod vele az adaptereket, általában a 0ás az alapértelmezett kari, 1 a "javítandó". -f kapcsoló megoldja a felesleges kérdezz-feleleket. 2.40 verzióval sütögettem anno az X800akat, nem hiszem, hogy ne tudná besütni. RBEvel szerkesztetted a BIOSt?
-
vimes
senior tag
Ezzel részben egyetértek. Használtam már normális tápot is (ibm gép sajátja), és úgymond, ahogy itt egyesek mondják "nem jó"-t is. Mindegyik megy a mai napig, probléma nélkül. Az első Pentium MMX konfigban is vmi '90-es évek beli táp van, nem tudom milyen márkájú, de kint van az a gép a garázsban, kap hideget-meleget, nem szobában van... semmi baja. Az ibm gépben lévő táppal sem volt gondom. Az olyan rendszerekhez, ami kevesebbet eszik, mint egy etióp gyerek, bőven jók. Nálam pl. egy 400 W-os Codegen táp hajtja meg a mostani gépet, amiben csak egy CPU, egy RAM modul, meg persze a lap van. Még ODD-m sincs. IGP-t használok, nem dedikált v.kártyát. Na ez is pont egy ilyen rendszer. Az ilyen tápok, nem arra valók, hogy nagy étvágyú dedikált VGA-kat zabáltassanak. Ha mégis veszel ebbe a gépbe vga-t, akkor én is azt mobdanám, hogy kevés lesz az oda. Tudok példát mondani egy 30 db-os gépparkról, ahol mindegyik gép kis teljesítményű, integrált cucc volt. 4 év alatt egynek se volt semmi baja. Persze ebből adódóan a tápok se kaptak nagy terhelést, sőt.
A RAM-témához: Azt az x MB-ot, az integrált vga foglalja le. Nálam is csak 3,71 GB a felhasználható RAM, mert a HD Graphics alapból lefoglal magának 224 MB-ot memóriából.
-
Speed®
titán
Kodegány megbízható? Nyerítés jobbról
Túlfesz/túláram/rövidzár védelem nuku, 5/12V helyett ami éppen sikerül 2-3V eltéréssel, névleges teljesítmény ~fele jó esetben kinyerhető..nemár inkább az ilyen kijelentéseket
Ha kinyír valamit (jellemzően vinyók nem bírják mellettük), netán összekormolja kimúláskor az összes rákötött motyót is, majd megváltozik a véleményed..5Ftos P3mat kötnék rá max, de inkább zacsilegyező ventiket, nem értelmes rendszereket
Nem is iponra gondoltam..aki a PHra szórja nagy tételben őket, az se onnan szerzi ;p Biztos megvannak a források..én mostanában 85+ FSP/Seasonic megoldásokat veszek ~3kért
flashrom/DOS. Ha van IGP, azzal, ha nincs, PCI VGAval, ha nincs, vakon
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szeretek barkácsolni, igy sok vackot összeszedtem már...Nemrég hozzájutottam egy kis 775-ös konfighoz.Snassz irodai...
- Milyen monitort vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Revolut
- Tőlünk szivárgott ki a Honor 400 Lite ára
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- P14s Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U Radeon 780M 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Hibás VGA Bazár // RX480/570/580/R9 FURY stb
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Keresek hibás XGIMI Horizon vagy Horizon Pro projektort
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest