Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz Pörp #187 üzenetére

Mi van ha egy főmufti kevesebbet kap? Eztán nettó 800.000 helyett csak 600.000-et? Mindjárt könnybelábad a szemem az van... Aki meg 100.000 nettó helyett 80.000-et, az már nagyon nem mindegy. Ez a különbség.

Tehát akkor a lényeg, hogy másnak szarabb legyen? Hát nekem is mindjárt könnybe lábad a szemem.

Hogy megérts valamit: nekem attól nem lesz jobb a szolgáltatás amiért fizetek, hogy a Kovács Józsi merga helyett ladával jár. Le se szarom.

Van és lesz is sok igazságtalanság, de szolidalitásból nem fognak ezért elállni a sztrájktól, és jól teszik.

Kezdjük ott, hogy egy civilizált országban egy civilizált munkaerő nem csinál szolidaritásból sztrájkot karácsonykor csak azért, hogy az egyébként is toszott nagy káosz a százszorosa legyen, és pár tucatszor tízezer ember folyamatos szopásnak legyen kitéve, és akkor még nem tartunk a BKV-nál.

Mellesleg még mindig nem adott senki választ a kérdésemre: mitől van joga a +6000 forinthoz valakinek, ha a munkája kalap szart sem ér? Azért, mert a létminimum határán szédeleg? Hát nem azért, de a legnagyobb része nem is érdemel többet.
    Arról nem is beszélve, hogy én, aki a szolgáltatásért fizet, milyen javulást fog látni attól, hogy valaki 6000 forinttal többet keres? Semmilyet. Akkor miért érdekeljen, miért támogassam őket, miért ne "kövezzem meg a robotmunkásokat"?

Új hozzászólás Aktív témák