- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Mi van ha egy főmufti kevesebbet kap? Eztán nettó 800.000 helyett csak 600.000-et? Mindjárt könnybelábad a szemem az van... Aki meg 100.000 nettó helyett 80.000-et, az már nagyon nem mindegy. Ez a különbség.
Tehát akkor a lényeg, hogy másnak szarabb legyen? Hát nekem is mindjárt könnybe lábad a szemem.
Hogy megérts valamit: nekem attól nem lesz jobb a szolgáltatás amiért fizetek, hogy a Kovács Józsi merga helyett ladával jár. Le se szarom.
Van és lesz is sok igazságtalanság, de szolidalitásból nem fognak ezért elállni a sztrájktól, és jól teszik.
Kezdjük ott, hogy egy civilizált országban egy civilizált munkaerő nem csinál szolidaritásból sztrájkot karácsonykor csak azért, hogy az egyébként is toszott nagy káosz a százszorosa legyen, és pár tucatszor tízezer ember folyamatos szopásnak legyen kitéve, és akkor még nem tartunk a BKV-nál.
Mellesleg még mindig nem adott senki választ a kérdésemre: mitől van joga a +6000 forinthoz valakinek, ha a munkája kalap szart sem ér? Azért, mert a létminimum határán szédeleg? Hát nem azért, de a legnagyobb része nem is érdemel többet.
Arról nem is beszélve, hogy én, aki a szolgáltatásért fizet, milyen javulást fog látni attól, hogy valaki 6000 forinttal többet keres? Semmilyet. Akkor miért érdekeljen, miért támogassam őket, miért ne "kövezzem meg a robotmunkásokat"?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest