- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Uhh... Nem győzködlek semmiről, fellengzős dumán kívül még nem voltál képes semmit felmutatni, amivel a téves általánosításodat alá tudnád támasztani, csak önmagadat fényező semmitmondó frázisokkal operálsz, miközben ügyesen a számba adtál olyan dolgokat, amiket én soha le nem írtam. No mindegy.
-
Viszlát
addikt
Egy UHD remux átlag 70-80 Mbps-el van ami annyit tesz, hogy egy filmben simán megvan a 40Mbps de a 100-110 Mbps is.
Ez konkrétan nem igaz. Van néhány ilyen, de egész százalékban ki sem fejezhető hányada a kínálatnak, így a következtetéseiden alapuló állítások sem igazak. Lehet sznobkodni és a legfelső szegmensből általánosítani, pontosan ez az a slendrián és félrevezető hozzáállás, amitől nekem nyílik a zsebemben a bicska, nem véletlenül tettem szóvá.
-
Viszlát
addikt
válasz
aujjobba #2501 üzenetére
Én ezért (is) kardoskodom a HP Microserverek mellett, elég lett a kínlódásból a NAS-okkal, mindenféle egyedi oprendszer a
baromságaivalsajátosságaival. Ráadásul nem is drágább mint egy hasonló hardveres képességű NAS, sőt, előtte egy szintén 4-bay ReadyNAS-om volt, ami körülbelül kétszer annyiba került anno. Windows van rajta, úgyhogy semmi hekkelés, semmi kínlódás, elérése rémegyszerű bárhonnan, atomstabil, 2 év alatt csak hardvermódosításkor kellett leállítani. Nyilván nem tökéletes és nem is alkalmas minden helyzetben ez sem, de nekem megváltás volt a NAS-os szenvedés után, vettem bele egy SSD-t a rendszernek, úgyhogy bitang gyors is. -
Viszlát
addikt
-
Viszlát
addikt
Emby-vel ugyanazok a problémás dolgok mint Plex-szel, TrueHD/Atmos hangsáv és/vagy PGS felirat esetén transzkódol, ami 4K felbontás esetén nagy kihívás még egy combos szervernek is. Igazából semmi köze a problémának a felbontáshoz, csak ugye FHD vagy alacsonyabb felbontás esetén jóval ritkábban fordul elő ilyen hangsáv vagy felirat, illetve könnyebben megbírkózik a transzkódolással a szerver is.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest