Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabroncka
addikt
válasz
devil-k
üzenetére
Mondjuk csak zárójelben jegyzem meg, hogy ez a havidíjas dolog nekem sem szimpi. Ezért a pénzért 4K-s tartalmat kapsz Prime-on.
Én aláírom, hogy infuse szép/jó/csilli villi egyszerű. Viszont amire kell arra még a fapados és magára hagyott MrMC is képes.
A gondom a havidíjjal van, nem azzal, hogy egyszer meg kell venni valamit, ez sima lehúzás nem más. -
Alex91
félisten
válasz
devil-k
üzenetére
Szerintem meg az a rohadt felháborító, hogy manapság minden ingyen kellene az embereknek, vagy legalább is "okosba". "Értem" én, hogy sok embernél státuszkérdés az Apple termékek birtoklása, de ne legyünk már nevetségesek.
Fizetsz hasznalati díjat a lejatszoert, de amit lejatszol vele, azert meg nem. Hogy is van ez...

-
zazenke
őstag
válasz
devil-k
üzenetére
én 400 at fizetek és amiért hasznalom mert vannak előnyei. de amúgy az android boxom is 70 felett volt mire bejött kinàból nem olcsó vacak. De ettől még aljas húzásnak tartok 400 ról 1000 re emelést. Talàn majd most megtörik az infuse egyeduralma az új app szabàlyozàssal és lesznek versenytàrsai mert jelenleg nincs neki. Más apple termékem nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő