Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• OldAkita

aktív tag

válasz blakey #1394 üzenetére

Ott tartok hogy 4 lehetőséget kapok a borítóképek letöltéséhez. Ebből 1 a local ami gondolom azt akarná jelenteni hogy azon képeket használja amit magam rakok be kézzel a film mappájába. De ha ezt választom egyetlen filmnek sincs képe. Ha a fennmaradó 3 lehetőség közül a MyMovies.dk-t választom akkor valóban azonnal indul minden film, viszont egyetlen film címét se jeleníti meg, csak hogy hány perces, valamint minden filmhez egy a filmből kivágott képet rendel. Minden roppant szegényes külsővel, nulla információval. Ha a másik kettő közül választok akkor minden úgy néz ki mint ahogy a nagy könyvben meg van írva, de sajnos nem indulnak azonnal hanem várni kell kb 45 másodpercet. Arra gondolok, lehet hogy regisztrálni kellene a MyMovies.dk-n mert ír az info valami olyat hogy a szolgáltatás nem ingyenes hanem adatot kell megosztani vagy fizetni? Szóval lehet hogy regisztráció után a másik két scraperhez hasonlóan ez is letölt minden borítót meg infót és gyors is marad. Elképzelhető hogy a rendszeremben van a hiba, de utp kábelen csatlakozok a routerhez 200/200-as Digi a netem ping soha nem ment 5 fölé, szóval ez irányból jónak kellene lennie. NFS-en nem tudok csatlakozni mert ha azt választom egy felvillanás után semmi nem történik. Az SMB viszont működik, így azt használom. Nem tudom ennek van e bármiféle jelentősége. Nálam NAS nincs, az Asus AC56U routerem usb portján van egy wincsi, eddig erről streameltem a filmeket a tv-re dlna-val. A nagy küzdelemben kezdek hajlani az INfuse felé, de a kihívás is izgalmas hogy menni kellene az MrMC-nek is :-)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés