Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magi
tag
Sziasztok,
Segítségre lenne szükségem:
Adott egy LG 55B7-es OLED TV és hozzá egy Apple TV 4k. Emellett van egy Macbook Pro Retina 2015 és egy Huawei M3 tablet.
A kérdéseim a következőek:
1. Airplay képernyő megosztásnál (Macbookról ATV-re) hogyan lehet azt beállítani, hogy a kép teljes képernyős legyen? Próbálkoztam a laptop kijelzőjének tükrözésével, kiterjesztéssel is de minden esetben azt tapasztalom, hogy a kép nem 16:9-es hanem 16:10-es, tehát oldalt van egy kis fekete csík?2. Amennyiben egy filmet indítok (néha szoktam mert van amikor egyszerűbb) akkor Airplay esetén valóban a kijelzőt tükrözöm és nem tudom úgy beállítani, h ilyenkor csak a videó játszódjon le a TV-n. (Ez iPhone-ról sem megy.) Ezt csak azért kérdezem, mert a TV-ben ugye van eleve media share, amivel az Androidos tabletem kijelzőjét tudom tükrözni, azonban ha videót indítok VLC-ből, akkor a tablet kijelzője (ha akarom) kikapcsol és a TV-n pedig elkezdődik a film. Na ilyet szeretnék elérni valahogy az ATV-vel is laptopról/iPhone-ról.
Köszi előre is.
Sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest