- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Kaptam kölcsön egy PS4 Dual shock kontrollert. Nagy bőszen ki is akartam próbálni az Aphalt 8-al de azzal szembesültem, hogy annak ellenére, hogy a játék adatlapján a fejlesztő felsorolja a kontrollereknél a PS4-et, a játékon belül csak az ATV 4K távirányítóját listázza (nekem eltört és újat vettem, ami már nem giroszkópos) és bár a gázkarok működnek a PS4 kontrollerrel, de a kanyarodás már nem, minden áron a giroszkópos távirányító forgatását nyomatékosítja, mikor nekimegyek valaminek. Vajon létezik erre megoldás? Nagyon bosszantó.
Ami vicces, hogy a telefonra letölthető az Asphalt 9 és abban korrekten működik a PS4 kontroller.
Az ATV-hez jelenleg párosított ATV távirányítót (az új, nem giroszkópos) nem tudom sehol leválasztaniMásik kérdés ami szintén nem kicsit bosszantó. Van a Modern Combat 5 nevű játék. Az ATV-re telepítéssel egyidejűleg megjelent a Ipad-en is (érdekes, hogy a telefonon nem) viszont amíg az Ipad-en elindítva, gond nélkül játszottam vele, az ATV-n a szerver nem elérhető hibával megáll és használhatatlan. Próbáltam LAN és WiFi kapcsolaton is. Ezt vajon mi okozhatja
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Fotó állvány eladó
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest