Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Azon a Sonyn nem is lesz, ha nem tévedek akkor HDR-t ír ki, de a profil Dolby Vision lesz az adott készüléken.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Clemi
veterán
Nem ír ki semmit, csak a kép beállításoknál vált át Dolby Vision módra. HDR illetve minden más tartalomnál csak simán Mozi módra kapcsol és a teljes beállítás menüben írja, hogy milyen jelet kap, bár DV tartalomnál nem jól írja ki, mert bár felül HDR-t ír, de van olyan beállítás amit ilyenkor nem enged átállítani és kiírja, hogy "DV tartalomnál ez az érték nem módosítható"
Más:
Felmerült bennem, hogy néha játszanék esetleg az Arcade-ban elérhető játékokkal, és mivel nekem már a 2. generációs távirányítom van (az elős összetört és ilyet vettem) kellen egy BT-s kontroller, de tekintve, hogy tényleg csak vagylagos és ritka lenne, ne költenék egy kontrollerre sokat. Melyik az ami még 10e Ft körüli áron beszerezhető és jól használható is? -
blakey
titán
Nem ír ki semmit, csak a kép beállításoknál vált át Dolby Vision módra. - Ezt írtam, amúgy meg Sony probléma.
Playstation, XBox, Steelseries kontrollerek jók, mást nem tudok, ami jó is.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
devil-k
nagyúr
válasz Elektrosokk #4297 üzenetére
Könnyűszerkezetes a ház vagy csupán szerencsefaktor?
- mozi bolondéria -
-
Clemi
veterán
Felmerült bennem, hogy néha játszanék esetleg az Arcade-ban elérhető játékokkal, és mivel nekem már a 2. generációs távirányítom van (az elős összetört és ilyet vettem) kellen egy BT-s kontroller, de tekintve, hogy tényleg csak vagylagos és ritka lenne, ne költenék egy kontrollerre sokat. Melyik az ami még 10e Ft körüli áron beszerezhető és jól használható is?
"Playstation, XBox, Steelseries kontrollerek jók"
Konkrét gyártmányokra gondoltam, ami nem feltétlenül Sony, vagy Microsoft, hanem a PS4 vagy XBOXone paltformhoz készült egyéb gyártmányok, némileg barátibb áron, de azért megbízható minőségben. Ha ebben van valakinek tapasztalata, ne tartsa magában -
blakey
titán
MFI kompatibilist kell keresned, más nem fog működni, hacsak külön nem kap támogatást, ahogy a Playstation, Xbox kontrollerek is megkapták. Itt van pl. 1, de ez sem olyan olcsó, hogy ne érje meg inkább egy jobb kontrollert választani, pl. a SteelSeries 10$-al kerül többe.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
devil-k
nagyúr
válasz Csabroncka #4305 üzenetére
Kemény az élet! Ettől függetlenül ahova lehet én kábelt húzok be és kábellel használom!
- mozi bolondéria -
-
addikt
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, amikor az LG oled tv-n bekapcsolom az apple tv 4k-hoz tartozó hdmi porton az UHD deep colort, akkor egyből no signal-t ad az apple tv. Jól gondolom, hogy a jelenlegi HDMI kábel a ludas és azt kellene cserélni?
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
blakey
titán
válasz Tyler Durden #4309 üzenetére
Utána egyáltalán nem lesz kép? Elvileg elsötétül pár másodpercre majd újra lesz kép. Ha nem lesz kép akkor igen, kábel probléma, elvileg.
-
addikt
-
dezs520
senior tag
Sziasztok,ki tudnàtok esetleg segíteni?
Az istenèrt sem jövök rà,mit rontok el,de nem tudom sehogy beàllitani az apple tv-n a homekit-et.
Elvileg mikor ugye megnyomom a taviranyítón a jobb felsö gombot,akkor bejön a kis ablak,ahol ugye alul ott kellene lenni a homekit ikon is,de nekem nincs ott...
Màr jòpàr videòt megnèztem,pàrszor màr ki-be jelentkeztem az icloud rèsznèl is,be is àllítja központi egysègnek,de az ikon az istenèrt nincs ott.... -
Imi1981
veterán
Úgy néz ki az utolsó tv os frissítés óta indítás után akadozik az infuse pár másodpercig. Kicsit zavaró de végülis nem a világvége. Mrmc nem csinálja vagy csak egyet akad és többet nem. Gyári alapra állítás már csináltam nem oldotta meg. Gondolom ez a 4k Apple-TV - t nem érinti csak az Apple tv 4 hd verziót és talán a még régebbi Apple-TV - ket. Amúgy menü ugyanolyan gyors csak ebben van különbség az előző os verzió óta.
Szerintetek kap még frissítést az Apple tv 4 hd verzió? Ha igen remélem javítják ezt mert amúgy ez még mindig egy tökéletesen és elég gyorsan működő tv box.
-
blakey
titán
válasz Imi1981 #4313 üzenetére
Az Infuse 7.3-ban keletkezett apró röccenések javítva lesznek a 7.3.2-ben. Nem feltétlenül az OS miatt van a hiba.
A HD verzió forgalomban van, bőven kap még frissítéseket.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
allein
addikt
Sziasztok. Vásároltam egy 2021-es Apple TV-t és az a kérdésem, hogy milyen beállítást kell végrehajtani annak érdekében, hogy a lejátszó meg tudja jeleníteni a Dolby Vision anyagot? A TV kèszülék tudja.
-
blakey
titán
Képkocka és dinamikatartomány egyeztetés be állásban, elviekben és nálam a gyakorlatban is automatikusan kommunikált a TV-vél és ha a TV-n nem volt bekapcsolva a “deep colour” akkor jelezte és bekapcsoltam. Minden automatikus.
-
blakey
titán
Menni fog az összes (legalábbis "Infuse bácsi" erre célzott), de kérdés, hogy hogyan. P5 "passtrough"-ban megy, gondolom erre céloztál.
-
djnice
veterán
Igen, viszont egyelőre ami fake DV módra vált, annak sok értelme nincs, rosszabb lesz a kép mintha HDR-ben menne. Amúgy gyanús hogy a 8.4-es sem megy natív módban, hiába írják, csak rohadt nehéz olyan mov-ot gyártani mint az iPhone, egy másik RPU-val, de dolgozom rajta.
[ Szerkesztve ]
-
-
allein
addikt
Sziasztok. Infuse-t hasznàlok èn is, mi az annak, hogy egy bizonyos idő utàn filmnézès közben a képernyő besőtétedik?
-
blakey
titán
Mi sötétedik be? Maga a TV vagy mi, mert én ilyet nem tapasztalok, lejátszás közben semmi sem sötétedik. Sötétedés inaktivitás esetében van, de ez lejátszó és TV oldalon is hasonlóan működik.
-
Imi1981
veterán
Véletlenül nem Samsung tévéd van és a kép beállításokban be van kapcsolva a fényerő mozgáshoz (vagy valami ilyesmi a neve) funkció? Mert az csinál ilyet és semmi értelme annak a funkciónak. Régebbi samsung tévékben van ez a beállítás tutira de lehet az újakban is. Ha ez van kapcsold ki.
-
blakey
titán
A TV csinál valamit, azt nézd át. Apple TV-n beállítható, hogy inaktivitás esetén hány perc múlva induljon a képernyővédő és mikor menjen "aludni". Infuse-nál semmi ilyet nem lehet állítani. Apple TV-n néhány másodpercig lesz sötétebb a kép és utána indul a képernyővédő. TV-k esetében más a szitu és ott is sok minden beállítható, nem csak energiatakarékos mód, hanem környezeti fényviszonyok, stb. Apple TV-nél nem árt, ha néha megfogod a távirányítót, olyan, mint az önvezető autók, tudni szeretné, hogy még nézed-e vagy sem. Tehát egy 6 órás maraton esetében nem árt erre figyelni, de ugye OLED-nél is van ilyen, néha megjelenik egy figyelmeztető szöveg, hogy érdemes pixelfrissítést indítani, stb.
-
Csabroncka
addikt
-
Argenon
csendes tag
Sziasztok!
Apple TV-n Youtube alatt hogy lehet megoldani, hogy a HDR videók (de csak azok) azok is legyenek?
Képkocka és dinamikatartomány egyeztetés be állásban van (Plex alatt működik is).
A főmenüben 4KSDR -> 4KHDR váltáskor jók lesznek, de akkor minden más is HDR lesz. -
blakey
titán
válasz Argenon #4336 üzenetére
Jelenleg nincs YouTube HDR az Apple TV-n.
-
allein
addikt
válasz Csabroncka #4335 üzenetére
Offon van az energia takarékos mód. A sorozat DV, most màr a jelenség megjelent mindkèt TV esetében. Át fogom böngészni a beállításokat.
[ Szerkesztve ]
-
Galahed
senior tag
Van szignificáns különbség az Infuse 6 pro és a 7-es verzió között?
Sajnos csak akkor derülne ki számomra , ha befektetek 16ezer Ft-t az kisebb sorozatszámú verzióba... De ugye akkor már késő ha kiderül mennyivel jobb a 7-es verzió...Köszi!!!
-
blakey
titán
válasz Galahed #4339 üzenetére
Van, de itt nézegesd a frissítési előzményeket.
-
Snoop-y
veterán
Arra van megoldas infuse-ban, hogy ha tobb forras van akkor ne mutassa a duplikalt tartalmat?
Nekem be van allitva az Emby de forraskent meg van adva a google drive is ahova amugy megy a movies backup. Igy minden film duplan szerepel a listaban a fooldalon.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
blakey
titán
válasz Snoop-y #4342 üzenetére
Ki kell kapcsolni a metaadat keresést (mappákon is lehet hosszú OK-ra előjön egy menü), semmilyen információt ne keressen, mert ugye alapból van egy szerver (Emby), ami már mindent megkeresett, ilyenkor nem fog duplán szerepelni.
-
allein
addikt
Sziasztok. Adott egy pack film, DV Transformers, mindkèt TV lejàtszója DV-ben indítja el, mindkèt Apple TV lejátszó pedig HDR-ban. Ez valami kompatibiltàs probléma?
-
blakey
titán
Igen, olyan profil, ami az Apple TV-n egyelőre HDR10-ben jelenik meg. Később talán bővítik a DV profilok támogatását, de az sem biztos, hogy 100%-ban érintetlenül árküldött DV metaadatok lesznek.
-
Clemi
veterán
Kaptam kölcsön egy PS4 Dual shock kontrollert. Nagy bőszen ki is akartam próbálni az Aphalt 8-al de azzal szembesültem, hogy annak ellenére, hogy a játék adatlapján a fejlesztő felsorolja a kontrollereknél a PS4-et, a játékon belül csak az ATV 4K távirányítóját listázza (nekem eltört és újat vettem, ami már nem giroszkópos) és bár a gázkarok működnek a PS4 kontrollerrel, de a kanyarodás már nem, minden áron a giroszkópos távirányító forgatását nyomatékosítja, mikor nekimegyek valaminek. Vajon létezik erre megoldás? Nagyon bosszantó.
Ami vicces, hogy a telefonra letölthető az Asphalt 9 és abban korrekten működik a PS4 kontroller.
Az ATV-hez jelenleg párosított ATV távirányítót (az új, nem giroszkópos) nem tudom sehol leválasztaniMásik kérdés ami szintén nem kicsit bosszantó. Van a Modern Combat 5 nevű játék. Az ATV-re telepítéssel egyidejűleg megjelent a Ipad-en is (érdekes, hogy a telefonon nem) viszont amíg az Ipad-en elindítva, gond nélkül játszottam vele, az ATV-n a szerver nem elérhető hibával megáll és használhatatlan. Próbáltam LAN és WiFi kapcsolaton is. Ezt vajon mi okozhatja
-
blakey
titán
PS4 kontroller működik, azt is használom, hibátlanul teszi a dolgát. ATV 4K 2017 és 2021-en is. Szerintem csinálj egy gyári visszaállítást, ha még nem volt vagy nagyon régen volt.
A másik kérdésedre is a gyári visszaállítás lehet a megoldás.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HDD probléma (nem adatmentés)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen processzort vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest