- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Valószínűleg sosem találkozom ezzel a játékkal, ha ezt az írást nem olvasom el. Úgyhogy ezúton is köszönjük az írást!
Megnéztem 1-2 YT videót a játékról és a világa nagyon tetszik. Remélem azért annyira nehéz nincs mint egy Dark Sould vagy Nioh. Mennyi lehet kb ennek a játéknak a végigjátszása? Egy legalább 60 óra benne van?
-
Šolaire
veterán
Köszi az írást. Ki fogom próbálni.
-
ProEvoFan
nagyúr
Szép, részletes bemutató lett!Köszi!
A játék hangulata tetszik, de a világból kilehet kergetni ezekkel a magas nehézségi fokozatokkal... -
kolopele
nagyúr
Nekem a gyerekeim hozták vissza a régi játékszenvedélyemet, amikor 6 évesen tableteket kaptak, onnantól újra belevetettem magam. 9 évesen utána ők is megkapták a PC - ket, és nyomják is előszeretettel így 11 évesen a Sea Of Thives, Conan, Payday 2, PUBG, Fortnite, stb. őrületeiket. Én megmaradtam abszolút single játékosnak, a multi teljesen hidegen hagy, ők viszont együtt szeretnek játszani csak. Hiába, ikrek
-
Xaels
félisten
Van, hogy belenyúl az ember valami olyanba ami aztán nagyon nem azt hozza amit elvárt, de a Remnant mint írtam nem olyan kegyetlen, átemeltek elemeket a DS játékokból, de finomítottak rajta valamennyit és az alapvetően lövöldözős játékmenet miatt több a mozgástere is az embernek az esetek nagy részében.
Én csak 34 leszek jövő hónapban, nagyjából olyan 6 éves korom óta volt PC-m ami mellett a korai években ott voltak az olcsó piacon megvehető Atari, Sega és stb. utánzatok. Az első komolyabb konzolom egy PS One volt, azután PC-zés volt sokáig majd egy X360-al ugrottam megint bele a konzolozásba szigorúan a PC mellett amin orrvérzésig multiztam (COD, BF leginkább), amit követett egy PS3 és most már 3 éve nincs PC csak a PS4 mint platform.
-
kolopele
nagyúr
Amíg meg nem vettem a Dark Souls 3 - at hirtelen felindulásból én sem mondtam semmire nemet zsigerből, de azóta...
Amit nagyon várok konzolon az a Last Of Us 2, és ha hiszed, ha nem, csak a Zelda miatt vettem Switchet. A lényeg, hogy én is sok mindent szeretek, de így 52 évesen már nincs türelmem annyi mint régen, amikor még a Ninja Gaident is végig szenvedtem.
-
Xaels
félisten
Nem kifejezett vagyok rajongója ennek a stílusnak és nem is vagyok túlontúl ügyes ezekhez, de ha valami megfog akkor azzal azért kitartóan tudok játszani. A Nioh is olyan, hogy helyenként nagyon nehezen jutottam tovább, de maga a harc és az atmoszféra ott tudott tartani. Ez a Remnant meg nagyon nem olyan kegyetlen mint az vagy a Bloodborne, itt a halállal nem veszítesz szinte semmit.
A The Surge nem fogott meg videók alapján ezért nem is tettem vele próbát. A Code Vein demo-t is csak leszedtem, de nem indítottam el. Most egy kisebb indie játék szívott be és valószínűleg a COD megjelenéséig ki is fog tartani.
(#6) kolopele nincs azzal baj, ha neked nem fekszik ez a stílus és inkább a populárisabb irányokat részesíted előnyben. Nem vagyunk egyformák, ami neked önsanyargatás az másnak nem feltétlenül az. Én játszom mindenfélével konzolon. Az általad felsoroltak közül is a legtöbbel, de ezek mellett azért sok mást is kipróbálok, alapvetően semmilyen stílusra nem mondok nemet zsigerből.
-
vonSux
őstag
Tök jó leírás! A játék rajta van a listámon, max a The Surge 2 előzi be.
-
Xaels
félisten
Nem kéne általánosítani. Szó sincs önsanyargatásról, minden játékosnak mások a képességei és az elvárásai. Van akinek a "buttonsmasher" játékok fekszenek, van akinek a lassabb taktikusabbak. Ebben a játékban ha odafigyelsz relatív könnyű előre haladni a bossokig, nem szabad rohanni előre ész nélkül.
-
kolopele
nagyúr
Tipikusan az a játék amit először ki kell próbálni megvétel előtt. Dark Souls féle harcok, ellenfelek újratermelődése, stb. Nem, köszönöm.
Azoknak való a játék akik szeretik az önsanyargatást, pont mint a már említett játékban, és bőven van idejük és türelmük. Nekem nincs, ettől függetlenül persze van akiknek be fog jönni biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A Darksiders játékokról ismert Gunfire Games szerelemgyereke a nyár, vagy talán az idei év legnagyobb meglepetése.
- Hivatalosan is bejelentették a The Last of Us sorozat harmadik szezonját
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest