Hirdetés

2020. december 4., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7) Xaels válasza vonSux (#5) üzenetére


Xaels
félisten

Nem kifejezett vagyok rajongója ennek a stílusnak és nem is vagyok túlontúl ügyes ezekhez, de ha valami megfog akkor azzal azért kitartóan tudok játszani. A Nioh is olyan, hogy helyenként nagyon nehezen jutottam tovább, de maga a harc és az atmoszféra ott tudott tartani. Ez a Remnant meg nagyon nem olyan kegyetlen mint az vagy a Bloodborne, itt a halállal nem veszítesz szinte semmit.

A The Surge nem fogott meg videók alapján ezért nem is tettem vele próbát. A Code Vein demo-t is csak leszedtem, de nem indítottam el. Most egy kisebb indie játék szívott be és valószínűleg a COD megjelenéséig ki is fog tartani.

(#6) kolopele nincs azzal baj, ha neked nem fekszik ez a stílus és inkább a populárisabb irányokat részesíted előnyben. Nem vagyunk egyformák, ami neked önsanyargatás az másnak nem feltétlenül az. Én játszom mindenfélével konzolon. Az általad felsoroltak közül is a legtöbbel, de ezek mellett azért sok mást is kipróbálok, alapvetően semmilyen stílusra nem mondok nemet zsigerből.

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.